Gretta

Victoria's Secret Fashion Show 2017

2017. november 20. - Gretta

Nagy rajongója vagyok a divatnak és a szép fehérneműknek – ezek után nem is lehet kérdés, hogy a világ leghíresebb bemutatóját, a Victoria’s Secret Fashion Showt is minden évben figyelemmel követem. 

Az idei shown egyaránt voltak szörnyű és atomszexis szettek, nagy visszatérések és távozások, bukások, esések és villantások is, valahogyan pedig feledésbe merült a milliódolláros melltartót viselő Lais Ribeiro jelenléte. Íme egy kis összeállítás a 2017-es bemutatóról!

Az idei showt a kínai Shanghai-ban rendezték meg, a fellépők között pedig olyan nevek szerepeltek, mint Harry Styles, Miguel, Jane Zhang és Leslie Odom Jr – ők egy színpadot osztottak meg a modellekkel. A világ egyik legelképesztőbb kifutóját – a 2009-es bemutatóhoz hasonlóan – ismét U-alakban álmodták meg a szervezők, amit persze glitterekkel, flitterekkel, hatalmas LED falakkal és a legmodernebb kütyükkel együtt állítottak fel.

A Victoria’s Secret Fashon Shown résztvevő 55 gyönyörű modellt 20 különböző országból válogattak ki a többfordulós castingok során, amibe korábban egy kis bepillantást is nyerhettünk ebben a videóban . (A bemutatóról több orosz és ukrán modell, valamint Gigi Hadid és Katy Perry is hiányzott – utóbbiak a megbotránkoztató viselkedésük miatt nem kaptak munkavállalói vízumot Kínába).

A bemutató egyébként egy hét múlva már a tévében és a Youtube-on is látható lesz, de ide is fel lesz töltve a közvetítés.

És most következzenek a képek!

Candice Swanepoel nyitotta a showt, aki tavaly a szülési szabadsága miatt nem tudott jelen lenni. Mi tagadás, jobb formában van, mint valaha!

A 2 millió dolláros Champagne Nights Fantasy Bra-t a brazil Lais Ribeiro viselte, aki egyébként egy 10 éves kisfiú anyukája. 

A Victoria's Secret egyik veteránja, Alessandra Ambrosio (balra) 17 év után vonul vissza a fehérneműmárkától, hogy a színészi karrierjére koncentrálhasson - ez volt az utolsó showja. 

Adriana Lima a szokás szerint felrobbantotta a színpadot – még annak ellenére is, hogy a szettje szinte teljesen eltakarta a tökéletes alakját.

A svéd Elsa Hosk viselte a Swarovski kristályokkal kirakott outfitet, amit a kínai sárkányok inspiráltak - az tuti, hogy ő nem hamburgereken él!

Bella Hadid idén testvére nélkül lépett fel a shown, de ez annyira nem zavarta - a backstageben például alaposan neki is vetkőzött, a fotósok legnagyobb örömére. Nem egy szégyenlős alkat! 

Hiába van tökéletes alakja, Jasmine Tookes csak az első öltözékével járt szerencsésen - a második szettjében inkább hasonlít egy madárijesztőre, mint egy szexbombára. 

Egy férfimagazin olvasói az összes angyal közül Josephine Skriver popóját szavazták meg a legdögösebbnek - kár, hogy alig látni belőle valamit. Akit érdekel, annak érdemes rákeresni.

A holland lányokat Romee Strijd képviselte, aki csak két éve kezdett el először dolgozni a Victoria's Secretnek, de máris a legnagyobbak között emlegetik. 

Taylor Hill a maga 21 évével az egyik legfiatalabb modell volt a Victoria's Secret bemutatóján. Ugye, milyen gyönyörű?

Sara Sampaio (balra) és Elsa Hosk (jobbra) igazán szexis szetteket kaptak a showra, de ők voltak a szerencsés kivételek...

... a legtöbb outfit ugyanis bűnronda volt. Egyébként ez tényleg egy fehérnemű bemutató, csak nem annak látszik. A képen Alexina Graham mutat be egy lightos terminátorszerkót, de a többiek sem jártak sokkal jobban. 

A rutinos kifutómodellnek számító Ming Xi például el is vágódott a ruhájában - amire a Victoria's Secret Fashion Shown még nem volt példa - , de a többeknek is meggyűlt a bajuk a szettjükkel. 

A backstage-ben sem volt megállás: több ezer kép készült a lányokról, akik szívesen pózoltak a kameráknak.

Alessandra Ambrosio és Adriana Lima több figyelmet kapott a shown, mint a Fantasy Brat viselő Lais Ribeiro - erre talán ők is rájöttek, és ilyen pózokkal próbáltak kompenzálni a fotósok előtt.

gettyimages-876631424_jpg_0f9d84042ec4118245be3a5081e123a6_1.jpg

A csoportképpel búcsúzok. Jövőre találkozunk! 

A fotókat köszönöm a GettyImages-nek!

süti beállítások módosítása