Gretta

Az év legjobban várt kalendáriuma: LOVE Advent 2017

2017. december 03. - Gretta

Az erős szexuális kultúrájáról elhíresült LOVE Magazine minden év decemberében egy 31 napos videós kalendáriummal kedveskedik a rajongóknak – és persze, az erősebbik nem tagjainak–, ezzel pedig még egy okot adnak arra, miért is érdemes annyira várni az ünnepi szezont.

Az idei kalendárium a #StayStrong, azaz a #LégyErős kampánynéven fut, aminek lényege az, hogy szexis sportszerkóba – vagy inkább egy sportolásra alkalmatlan, de gyönyörű fehérneműbe – öltöztetik a lányokat, akik edzést, mozgást, birkózást, kerékpározást és hasonlóan izgalmas sportok űzését imitálják.

Mi tagadás, a Phil Poynter által felvételre vett végeredmény iszonyú szexi lett, ráadásul tutira mindenki megtalálja benne a kedvencét, hiszen a babaarcú modellektől kezdve, egészen a sötétbőrűeken át, a plus size alkatig minden gyönyörű nő szerepel benne, akit egy kicsit is érdemes videóra venni.

kepernyofelvetel_212.png

Fotó: Phil Poynter - LOVE Magazine

Palvin Barbara, Kate Upton, Ashey Graham, Jourdan Dunn, Kendall Jenner, Winnie Harlow, Madison Beer, Emily Ratajkowski, Camila Morrone, Romee Strijd, Doutzen Kroes, Sara Sampaio, Gigi Hadid, Bella Hadid, Teyana Taylor, Alexis Ren, Hailey Baldwin, Karlie Kloss, Slick Woods, Shanina Shaik, Sistine Stallone, Taylor Hill, Grace Elizabeth és Jasmine Sanders is kapott egy-egy naptári napot a kalendáriumban. Azért van pár név, akit hiányolok, de ne legyünk telhetetlenek!

Egyébként a tavalyi videós naptár se volt semmi: Palvin Barbara például Sharon Stone híres szétterpesztős jelenetét játszotta újra az Elemi ösztön című filmből, Irina Shayk egy szexi keramikust alakított egy szál bikiniben, de Stella Maxwell is kérette magát, mint a Wall Street farkasának szőkéje.

Ha te is kíváncsi vagy a videókra, a LOVE Magazine honlapján minden nap kinyithatsz egy újabb ablakot. Addig is itt egy kis kedvcsináló!

 

süti beállítások módosítása