Gretta

Sports Illustrated Swimsuit 2018

2018. február 13. - Gretta

Sports Illustrated 'Swimsuit' nevű bikinis kiadványa minden év februárjában kiadásra kerül - ez idén sem volt másként. 

A magazinba bekerülni minden modellnek, sportolónőnek és hírességnek nagy szó, melyért nem jár honorárium, cserébe viszont a világ legszebb tájain - többek között Arubán, a Bahamákon, Belize-en és Nevis szigetén - készülnek róluk bikinis fotósorozatok, melyek bejárják az egész világot. Az biztos, hogy ez hatalmas ugródeszka minden kezdő modellnek- a címlaplánynak is, aki idén egy viszonylag ismeretlen arc lett.

1_1_2.jpg

Az idei kiadványnak Danielle Herrington szerepelt a címlapján, aki Tyra Banks után harmadik sötét bőrű modell a Sports Illustrated címlapján. Nekem személy szerint nem tetszik ez a címlapfotó, fura, hogy még a Sports Illustrated logó sem látszik, de ízlések és pofonok.

alexisren.jpg

© Sports Illustrated/Yu Tsai

Alexis Ren, korábbi fitnesz- és glamourmodell lett az 'Év Rookie'-ja (azaz, az év legjobb újonc Sports Illustrated modellje), mely címre minden évben magazin rajongói szavazhatnak online. Tavaly Bianca Balti kapta az elismerő címet, 2016-ban pedig Palvin Barbara birtokolhatta az elismerést.

© Sports Illustrated/Ben Watts

Palvin Barbara fürdőruhás képeit sokan kritizálták az elmúlt években, szerintem viszont nagyon szexi és az egyik legszebb nő a Sports Illustrated-ben - idén ráadásul az elképesztő strandokkal rendelkező Bahamákon fotózták. Nekem ez a naplementés fotó a kedvencem tőle, de a galériában még van pár róla. Nektek hogy tetszik?

lais.jpg

© Sports Illustrated/Ben Watts

Lais Ribeiro, a Victoria's Secret angyala tavaly csatlakozott először a Sports Illustrated csapatához - akkor inkább csak panorámaképeken pózolt a brazil modell - úgy látszik, idén kipótolták ezt a kis hiányosságot is. Róla is készült szuper naplementés fotó, akárcsak Palvin Barbiról.

m3jlpqu.jpg

© Sports Illustrated/Josie Clough 

Az idei másik nagy kedvencem Anna de Paula, akiről nem sok mindent lehet tudni: az viszont tuti, hogy jól mutat fürdőruhában és idén fotózták másodjára a magazinba.

image_1.jpg

© Sports Illustrated/Ben Watts

Robin Hölzken még csak 20 éves, de már a Guess és a Victoria's Secret állandó katalógusmodelljei közé tartozik - idén a Bahamákon fotózták Palvin Barbival együtt.

4t2jwa2g_o.jpg

© Sports Illustrated/Yu Tsai

A tavalyi címlaplánnyal, Kate Upton-nal nem nagyon lehet melléfogni: idén Arubában készítettek róla bikinis képeket, bár nem olyan szexiseket, mint 2017-ben. Ezt a fürdőruhát amúgy még én is elfogadnám és még jó pár szép darabot fotóztak a magazinba.

ecmra8vi_o.jpg

© Sports Illustrated/Ben Watts

Chase Carter is egy viszonylag kezdő modell, leginkább menyasszonyi ruhás hirdetésekben és katalógusokban láthattuk őt, de most bizosan fel fog lendülni a karrierje - annál is inkább, mert szinte a megszólalásig hasonlít a Hannah (Davis) Jeter Sports Illustrated-legendára, aki idén a szülési szabadsága miatt maradt távol. Bár ő jóval formásabb alakkal rendelkezik.

image_2.jpg

© Sports Illustrated/Yu Tsai

Bianca Balti neve (és arca) ismerős lehet a divatszakmában dolgozóknak: ő főként high fashion modell, a Dolce & Gabbana múzsája, kevés fürdőruhás és fehérneműs szereplést vállal. Tavaly szerepelt előszor a magazinban, meg is nyerte az Év Rookie-ja szavazást, bár idén sokat fogyott a versenysúlyában, hasonlít is egy hosszútávfutóra.

wkti9xbh_o.jpg

© Sports Illustrated/Ben Watts

Hailey Clauson 2016-ban szerepelt a magazin címlapján, azóta a Sports Illustrated egyik legnagyobb arca - idén viszont elég sportosra sikeredett a fotósorozata, talán ez a legjobb kép róla.

2fvzxn8s_o.jpg

© Sports Illustrated/Josie Clough 

Samantha Hoopes is "régi motoros" Sports Illustrated-lány - úgy látszik, nem tudják őt megunni, mert már öt éve folyamatosan fotózzák a magazinba, idén is ő volt az egyik legjobb modell. Egyébként St. Kitts és Nevis szigetein pózolt a magazinnak.

image_uploaded_from_ios_10.jpg

© Sports Illustrated/Yu Tsai

Sailor Brinkley Cook második generációs SI-modell - az édesanyja ugyanis a Sports Illustrated egykori legendás címlaplánya, a még mindig bombázó Christie Brinkley, akivel tavaly pózolt együtt a magazin früdőruhás kiadásában. Sailor úgy megtetszett a szerkesztőknek, hogy idén is felkérték a fotózásra, bár neki biztosan volt egy kis protekciója.

vita_10.jpg

© Sports Illustrated/Josie Clough 

Vita Sidorkina - a Victoria's Secret egykori modellje - az egyik legszebb arc a csapatban, talán ő az egyetlen, aki nem félt egy kis mosolyt is megereszteni a kameráknak - itt a bizonyíték, hogy ez a legszexibb kiegészítő, amit egy nő viselhet.

Még több fotóért látogassátok meg a Sports Illustrated Swimsuit oldalát!

 

süti beállítások módosítása