Gretta

Victoria's Secret Valentine's Day 2018 Campaign

2018. február 19. - Gretta

Hol van már az az idő, amikor betiltották a Victoria's Secret reklámjait, mert túl szexisnek bizonyultak? Az idei Valentin-napi kollekció kampánya sem mentes a "cukiságoktól", hiszen van itt minden: kiskutya, szőrmebunda, feliratos hűtőmágnes, csücsörítős ajkak és még sorolhatnánk.  

 lingerie-valentines-day-2018-angels-me-day-lingerie-2-victoria-secret-hi-res.jpg© Victoria's Secret/Russell James

Az biztos, hogy nem egy tabudöntögető Victoria's Secret reklámról beszélgetünk. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még emlékszem azokra az időkre, amikor egy fehérneműt dögösen, szexis pózokkal, erotikával fűszerezve reklámoztak - ma már más a helyzet. Az Intimissimi például már nem is melltartóban fotózza a modelljeit, hanem rendes ruhákban; a Women's Secret a lehető legfelejthetőbb modellekkel árulja a termékeit, a Tezenis pedig kész tinikampányokban népszerűsíti az új "trendeket".

A Victoria's Secret is erős imidzsváltáson ment keresztül: a világ legszexibb reklámjai helyett a világ legcukibb kampányait készítik el - köszönhetően az egyre növekedő konkurenciának, a feminizmus elterjedésének és az elmúlt évek-hónapok szexista botrányainak -, de valamit jól csinálnak, mert a cukormázas kampányok egyre feljebb tolják az eladási rátákat.

lingerie-valentines-day-2018-dream-angels-teddy-wicked-unlined-bra-panty-victoria-secret-hi-res.jpg© Victoria's Secret/Russell James

A legjobb képeket nagyban is megmutatom nektek, a többit kicsiben megtalálhatjátok a cikk alján. Ezen a fotón egyébként Rome Strijd és Taylor Hill mosolyog - gyönyörűek és szépek, kár, hogy a fehérneműket alig látjuk, pedig jónak tűnnek. 

e3.jpg© Victoria's Secret/Russell James

Ez a fotó is kétségtelenül cukira sikeredett, bár Elsa Hosk modelltől (és egyáltalán ettől a képtől) nincsen elájulva a kiskutya sem és én sem. Mit is reklámoznak itt? A kutyát, a kanapét, a hálóinget vagy a fehérneműt? Ja, hogy az utóbbiból látszik a legkevesebb...

lingerie-valentines-day-2018-jasmine-very-sexy-fishnet-lace-cutout-teddy-victoria-secret-hi-res_1.jpg© Victoria's Secret/Russell James

Talán ez az egyetlen szexi kép a kampányból, ez viszont őrült jól sikerült: biztosan csak véletlenül maradt bent a pakliban. A fotón egyébként Jasmine Tookes pózol, aki már a milliódolláros Victoria's Secret Fantasy Bra-t is viselte 2016-ban és rajta biztosan nem múlna, hogy újból szexi reklámokat készítsen a VS.

A kampányban egyébként Elsa Hosk, Taylor Hill, Romee Strijd, Lais Ribeiro, Josephine Skriver, Sara Sampaio, Lily Aldridge és Jasmine Tookes szerepel, a képeket pedig Russell James, a Victoria's Secret hivatalos fotósa készítette.

süti beállítások módosítása