Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gretta

Sports Illustrated Swimsuit 2020

2020. július 26. - Gretta

Ők 2020 legjobb bikinis női! A Sports Illustrated 'Swimsuit' nevű, bikinis lányokat felvonultató kiadványa minden évben debütál az újságos standokon - ez idén sem volt másként.

Idén ráadásul több alkalommal is történelmet írt a magazin: először is nem is egy, hanem egyből 5 db különálló címlappal kedveskedtek a lap szerkesztői a rajongóknak, másodszor is ebben a kiadványban szerepel a Sports Illustrated első transznemű topmodellje, sőt: a magazin történelmének legidősebb manökenje is ebben a lapszámban pózol. Még mindig nem lenne elég? Nézzétek meg az idei szuper képeket, melyeket a világ legmesésebb helyein - egészen pontosan Balin, a Brit Virgin-szigeteken, a Dominikai Köztársaságban és az amerikai Wyomingban - készítettek. Nektek ki tetszik a legjobban? Szavazzatok a cikk alján!

Kate Bock, Jasmine Sanders and Olivia Culpo were photographed by Yu Tsai in Bali. Kate's Swimsuit by Andi Bagus. Jasmine's Swimsuit by Oh Polly. Olivia's Swimsuit by Rudi Gernreich.

A magazin hivatalos címlapján Kate Bock, Jasmine Sanders és Olivia Culpo (balról jobbra) pózol, akiket Yu Tsai fotográfus fotózott le még tavaly novemberben Bali egyik elhagyatott strandján. Ti mit gondoltok a címlapról? Nekem személy szerint a tavalyi 2019-es Tyra Banksos borító sokkal jobban elnyerte a tetszésemet, de tény, hogy a lányok bőven túlteljesítették a 2018-as címlaplányt, Danielle Herringtont.

Samantha Hoopes

A Sports Illustrated legnagyobb veteránjának számító 29 éves Samantha Hoopes négy hónappal első szülése után pózolt a magazinnak a Brit Virgin-szigeteken lévő Scrub Islanden - szerintem fantasztikusan néz ki! Személy szerint minden évben azt várom, hogy a magazin a címlapjára rakja, de ez még nem történt meg. Bár szerintem ő egyedül messze kenterbe veri a három komoly arcú címlaplányt. Még több képért kattintsatok a fotóra!

Jasmine Sanders

Afroamerikai és német gyökerekkel is rendelkezik a magazin második számú címlaplánya, Jasmine Sanders, aki korábban már a Victoria's Secret katalógusaiban is felbukkant. Az Instagramon csak "Golden Barbieként" futó modell először 2019-ben szerepelt a Sports Illustrated Swimsuit magazinjában, idén pedig már a címlapot is megkapta: szóló fotósorozatát a gyönyörű balinéz rizsföldeken készítették el.

x163152_tk4_00028_rawwmweb.jpgHaley Kalil

A fantasztikus alakkal megáldott Haleyt pár éve az amerikai Miss Minnesota szépségverseny első helyezettjének választottak, két évvel ezelőtt pedig megnyerte a Sports Illustrated első online modellkereső versenyét - akkor szerepelt először a magazinban, idei szereplése tehát már a harmadik fotózása. Kevesen tudják róla, de nagyon okos: summa cum laude diplomázott biogyógyászati tudományokból és pszichológiából az egyetemen, szabadidejében pedig szívesen önkénteskedik a helyi kórház immunológiai osztályán.

Brooks Nader

Az amerikai Brooksot is egy online casting során fedezte fel magának a Sports Illustrated - ez a második fotózása a magazinba. Bár vonásai a fotózása során meglehetősen maszkulinok lettek, higgyétek el, el ez csak a sminkes hibája - a való életben egészen elképesztően gyönyörű ez a lány, nem is csoda, hogy még Jennifer Anistone xe, Justin Theroux is randizott vele.

Kelsey Merritt

A filippínói Kelsey is tavaly szerepelt először a Sports Illustratedben - előtte inkább csak a Victoria's Secret egyik katalógusmodelljeként láthattuk csak pózolni. Kelsey a szabadidejében imád a kutyájával lenni, főzőcskézni vagy a kaliforniai strandokon múlatni az idején  - azt hiszem, ez a fotózás teljesen hozzáillő lett!

x162937_tk2_00372_rawwmweb_jpg_49539a043b7177fb5c2cb307d80f54ad.jpgDanielle Herrington 

A 2018-as címlaplány idén is visszatért, hogy újból pózoljon a Sports Illustratednek! Személy szerint ezt a fotósorozatát sokkal profibbnak tartom az elmúlt éveihez képest, úgyhogy én kifejezetten örülök, hogy újra láthatjuk! Danielle egyébként tőzsgyökeres amerikai: Kaliforniában született, de pár éve New Yorkba költözött, hogy modellkarriert építsen. Azt hiszem ez sikerült is neki! 

x163018_tk2_00025_rawwmweb_jpg_a9c9400c9b5a3f4a7ae44a2298aa57cc.jpg

Olivia Culpo

Leginkább influencerként, valóságshow-sztárként és szépségkirálynőként ismerhetjük: csak úgy, mint Haley Kalil, pár éve ő is megnyerte hazájának állami szépségversenyét (Miss Rhode Island), utána Miss USA-nak koronázták, végül 2012-ben győzedelmeskedett a Miss Universe világszépségversenyen is. Olivia a szabadidejében szívesen sütkérezik és főzőcskézik, de a bevállalós fotósorozatoknak sem áll ellen: tavaly például kígyókkal pózolt a Sports Illustrated hasábjain! 

Josephine Skriver

A Dániából származó Josephine igazából az egész modellkarrierjét arra építette, hogy a Victoria's Secret angyala és a Sports Illustrated modellje legyen - eddig mindegyik bejött neki, állítása szerint pedig addig fog fotózni a magazin számára, amíg címlaplánynak nem választják. Ehhez sok sikert kívánunk neki!

x163018_tk5_00077_rawwmweb_jpg_154d38364e2c850e4a5ea9b89d7395ed.jpg Kate Bock

A magazin harmadik számú címlaplánya, Kate Bock először 2011-ben szerepelt a Sports Illustrated Swimsuit hasábján, két évvel később meg is nyerte a kezdő topmodelleket jutalmazó "Rookie" versenyt, mely automatikus továbbjutást kínált neki a magazin következő évi számába. Az egy "ajándék" évből azonban hat lett, idén, a 7. szereplése alkalmából pedig már a címlapot is megkapta Kate, akit a balinéz vízeséseknél fotózott Yu Tsai fotográfus. 

Kathy Jacobs

Tippelnél hány éves ez a bombanő? 56! Nem vicc! Kathy Jacobs, a Sport Illustrated Swimsuit kiadványának valaha volt legidősebb topmodellje, aki - bár fiatalkorában a New York-i Ford modellügynökségnél tetszetős karriert futott be - csaknem 30 évvel ezelőtt lecserélte a kifutót a spatulára és cukrászként helyezkedett el. Abban megegyezhetünk, hogy szépségéért és alakjáért sok fiatal modell irigykedhet! 

Valentina Sampaio

A magazin negyedik számú címlaplánya Valentina Sampaio, aki történelmet írt a Sports Illustratednél - ő ugyanis az első transznemű modell a magazin borítóján! A brazil topmodellt a Brit Virgin-szigeteken, azon belül is Scrub szigetén fotózta Josie Clough, aki fantasztikus képeket készített Valentináról - a jövőben pedig a Victoria's Secret és a L'Oréal Paris modelljeként találkozhattok vele.

Lorena Duran

Ez az első Sports Illustrated Swimsuitbeli szereplése - de nagy valószínűséggel nem az utolsó. A spanyol Lorena Sevillából származik és a világ egyik legkeresettebb "plus size" manökenje - főleg fehérneműmodellként dolgozik. Többek között fotózták már a Victoria's Secretnek, az Intimissinek és még egy sor másik nagy divatháznak is, szépsége pedig megkérdőjelezhetetlen.

A képeket köszönöm a Sports Illustrated Swimsuitnek!  Copyright © Yu Tsai, Ruven Afanador, Jose Clough, Kate Powers Sports Illustrated

süti beállítások módosítása