Gretta

Cher csodálatos floridai villája

2020. október 18. - Gretta

Festői, királyi és nagyon pazar - ennél jobban talán nem is lehetne jellemezni a poplegenda egykori floridai villáját, mely pár hete került fel az ingatlanpiacra, potom 6.6 milliárd forintért. Nézzünk is körbe benne!

A floridai Miami Beach közelében, egy elég nehezen megközelíthető, ultrabiztonságos kis szigetközösségben, a La Gorce Islanden helyezkedik el ez az 1100 négyzetméteres, három emeletes, vízparti ház, melyben minden van, mi szem-szájnak ingere...

Cher, Miami, Mansion

Kezdjük is a villa külső részével! Az első, ami eszembe jut a házról,, az az, hogy rengeteg oszlopa van! Viszont ez csak első ránézésre zavaró, utána már kifejezetten tetszenek a boltíves megoldások és a rezidencia mediterrán stílusa. Ez tipikusan egy olyan ház, ahol remekül lehet szórakozni és szórakoztatni - tulajdonképpen még esküvői helyszínnek sem lenne utolsó a villa kertrésze.

A medencéről, a jacuzziról, valamint a hozzájuk tartozó napozóteraszról is mutatok egy képet, mert így együtt hihetetlenül pazar látványt mutatnak. Ugyan ki ne szeretné itt eltölteni a szabadidejét? Ez a kertrész mondjuk kísértetiesen hasonlót egy (általam már korábban is bemutatott) házéra, melyet ITT érhettek el. Nektek melyik tetszik jobban? 

Cher, Miami, Mansion

De nézzünk is be a házba! A bejárati fogadótér mögött egyből a hatalmas nappaliba jutunk, melyben minden van csak szokványos elem nem - a királykék, félmeztelen férfiszobrot legalábbis én sehova sem tudom tenni, ahogyan a rattanos szennyeskosárszerű növénykaspókat sem tudom értelmezni. Üresen viszont kifejezetten szép lenne ez a szoba. Na mindegy, haladjunk is tovább!

Cher, Miami, Mansion

A fő hálószoba (a nappalival ellentétben) kifejezetten ízléses: nagyon-nagyon visszafogott, letisztult, egyszerű. A fehéres-bézses színek rendkívüli harmóniában vannak, a tévé alatt található kikövezett kandallórészt pedig nagyon szépnek találom. A kanapét mondjuk lehet, hogy újra huzatnám, mert kicsit már elhasználtnak tűnik a külseje.

Cher, Miami, Mansion

Ilyen a kilátás a fő hálószobából nyíló balkonhelyiségről. Ahogyan a képről is látszik, egy hatalmas területről beszélünk, amely félig-meddig zárt is, ezért az egész terület inkább hasonlít egy teraszra, mint egy erkélyre, csak hát az emeleten van...

Cher, Miami, Mansion

A villa másik fele is rendkívül impozáns, semmit se változtatnék rajta, ha lehetőségem lenne az átalakításra. Személy véleményem szerint ezt a villa egyébként sokkal ízlésesebb, mint Céline Dion aquaparkos rezidenciája. Cher egyébként még 1993-ban vásárolta meg a villát kb. 392 millió forintért, majd három évvel később 1.5 milliárdért adta azt el - és bár a poplegenda már 20 éve nem lakik itt, az ingatlanportfóliójában biztosan jól mutatna ez a ház, mert a mostani tulaj több, mint 6 milliárd forintért árulja. Nem semmi! 

 A képeket köszönöm az Engel & Völkersnek! Copyright © Engel & Völkers

 ————————————————————————————————————————————— 

 'A sztárotthonok' című cikksorozat további összeállításai:

Bon Jovi (Palm Beach) Bruce Willis (New York) Bruce Willis (Turks&Caicos) Celine Dion (Miami) Cher (Miami) Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas (Mallorca) David Copperfield (Bahamák) Heidi Klum (Los Angeles) Jennifer Lopez (Miami) Jennifer Aniston & Brad Pitt (Los Angeles) Lionel Richie (Los Angeles) Pamela Anderson (Malibu) Pierce Brosnan (Malibu) Shakira (Miami) Sylvester Stallone (Los Angeles) Sylvester Stallone (Palm Beach) Sylvester Stallone (La Quinta) Walt Disney (Los Angeles) 

 —————————————————————————————————————————————   

süti beállítások módosítása