Gretta

Bruce Willis karibi álomrezidenciája

2021. március 14. - Gretta

A világ egyik legszebb helyén, a Turks és Caicos-szigeteken található Bruce Willis, a hollywoodi színészlegenda egykori álomrezidenciája, melyet valószínűleg bárki szívesen elfogadna. Nézzünk is körbe benne!

0_57.jpg

Kezdjük is azzal, hogy Bruce Willis rendkívül jó ízléssel választ magának házat: így volt ez a New York államban lévő csodálatos vidéki villájával kapcsolatban (melyet egyébként imádtatok, link ITT) és ezzel a mostani egzotikumával is, melyet tavaly adott el potom 8 milliárd forintért. Csak halkan megjegyzem, ez az ár a Turks& Caicos-szigetek minden idők második legdrágább ingatlanjává emelte a "The Residence on Parrot Cay" nevű villacsoportot (mert nem is egy, hanem három villáról van szó), mely ma már airbnbként is kibérelhető. És hogy mennyiért lehet kivenni Bruce Willis egykori paradicsomját? A legnagyobb (középső) házért 1,6 millió forintot kérnek el egy éjszakára - de ebben minden benne van ám!

2_69.jpg

Az első képen látható három ház közül a középső volt Bruce villája, a szélső kettő pedig a családok és a vendégek számára készült el. A három ház összesen 1672 négyzetmétert ölel fel, melyekben 11 darab hálószoba és 13 és fél fürdőszoba található. A villacsoporthoz egyébként még tartozik 304 méter privát, fehérhomokos strand, valamint 4 minden extrával ellátott medence is, hogy a különböző mozitermekről, konditermekről, valamint a játékszobáról ne is beszéljünk.

large_b3-dn310_willis_m_20190325124431.jpg

A villacsoportot egyébként Bruce Willis maga építette 2000 és 2004 között, miután megunta, hogy a '90-es években mindig meg kellett szállnia és ki kellett bérelnie egy lakosztályt a szomszédos COMO Parrot Cay Hotelben. A színész ezért kinézett egy viszonylag tetszetős földrészt a kedvenc helyén, a szálloda közelében és egy olyan villacsoportot terveztetett meg, melyben az egész családja, sőt, még a barátai és a távoli rokonai is kényelmesen elférnek. Az hiszem, nem lehet okuk a panaszra!

5_42.jpg

Íme a fő ház legnagyobb (és minden bizonnyal legjobb) hálószobája, mely a hozzá tartozó fürdőszobával, gardróbbal, napozóterasszal és dolgozószobával együtt 195 négyzetmétert emészt fel. Hihetetlen méretekről beszélünk most! Állítólag anno itt hajtott álomra a fejét maga Bruce is.... mi tagadás, én sem lennék ellenére egy ilyen szobának! Látjátok azt a mesés kilátást?

6_27.jpg

Erre a napozóteraszra lehet kijutni Bruce egykori hálószobájából, ahol egy medence, egy jacuzzi, egy külső zuhany és persze a végtelen Karib-tenger is várja a pihenni vágyókat. Azért van olyan luxus, amire érdemes költeni azokat a fránya milliárdokat...

3_56.jpg

Persze, a ház többi része sem kutya! Ez például egyik a sok beszélgetős helyiség közül. Imádom a benne lévő natúr színeket, a kékes-fehéres árnyalatokat és azt, ahogyan az egész helyiség beleolvad a kinti természetbe... Szerintem tökéletesen lett berendezve ez a nappali!

4_51.jpg

A benti ebédlő is rendkívül kellemes, igaz, itt már inkább a fehéres árnyalatok uralják a teret. Tökéletes szimmetriában lett berendezve minden, de ez valahogyan mégsem zavaró... nagyon otthonosnak és családbarátnak tűnik az egész hely! 

8_15.jpg

A konyhát sokszor kéritek, hogy mutassam meg - nos, íme az egyik! A fotóról nézve ez a konyha elég kis területűnek tűnik, ezért nagy valószínűséggel ez tartozik az egyik vendégházhoz - de azért ez sem von le az értékéből. Itt is a barnás-fehéres színek uralkodnak, nincs itt semmi cicoma, csak maga az egyszerűség. Nekem nagyon bejön, hogy a házban nincsen semmilyen felesleges körítés, abszolút elfogadnám úgy, ahogy van!

9_11.jpg

A kivilágított ház is abszolút elragadó, szerintem nincs mit nem szeretni benne! Nektek hogy tetszik? Az biztos, hogy én Bruce helyében bánnám, ha meg kellene szabadulnom ettől a gyönyörűségtől - bár az ingatlanportfólióját elnézve még bőven van olyan nyaralója, ahol nyugodtan kipihenheti magát! 

A képeket köszönet Sotheby’s International Realty © Copyright Sotheby’s International Realty

 ————————————————————————————————————————————— 

 'A sztárotthonok' című cikksorozat további összeállításai:

Bon Jovi (Palm Beach) Bruce Willis (New York) Bruce Willis (Turks&Caicos) Celine Dion (Miami) Cher (Miami) Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas (Mallorca) David Copperfield (Bahamák) Heidi Klum (Los Angeles) Jennifer Lopez (Miami) Jennifer Aniston & Brad Pitt (Los Angeles) Lionel Richie (Los Angeles) Pamela Anderson (Malibu) Pierce Brosnan (Malibu) Shakira (Miami) Sylvester Stallone (Los Angeles) Sylvester Stallone (Palm Beach) Sylvester Stallone (La Quinta) Walt Disney (Los Angeles) 

 —————————————————————————————————————————————  

süti beállítások módosítása