Gretta

Sylvester Stallone floridai csodavillája

2021. április 05. - Gretta

A világ egyik legexkluzívabb részén, a floridai Palm Beach kis szigetén vette meg legújabb házát Sylvester Stallone - mi tagadás, jó ízlése van! Nézzünk is körbe a villában!

1_82.jpg

Miamitól északi irányba kb. 1,5 órás autókázásra, West Palm Beach városától teljesen elkülönülve található Palm Beach elit kis szigete, mely egészen fantasztikus ingatlanokkal van tele. Rengeteg híresség veti meg itt a nyugdíjas éveire a lábát - többek között azért, mert Florida azon kevés helyek egyike, ahol nem adóztatják meg a nyugdíjakat sőt, még jövedelemadó sincsen (a külföldieknek sem). Tehát aki itt akarja leélni a nyugdíjas éveit, de közben még hébe-hóba dolgozgatna, akkor annak a keresetéből nem kell az államnak adóznia. De ez már másik ügy, térjünk vissza Stallonéhoz! 

2_82.jpg

Valószínűleg az öreg Rocky is így gondolkozott a könyvelőivel együtt és annak ellenére, hogy már így is elég tekintélyes ingatlanportfóliával rendelkezik (a kaliforniai La Quintában lévő mediterrán stílusú villájáért például oda-vissza vagyok, megnézhetitek ITT), Floridában is beújított egy villát pár hónappal ezelőtt Palm Beach északi részén, az N Lake Way utcájában. (Házszámot nem írok, de egy kis kereséssel könnyen megtalálhatjátok, a Google Mapson pedig bejárhatjátok a környéket.)

3_69.jpg

Hogy mit is kell a villáról tudni? A háznak aligha nevezhető rezidencia 2014-ben épült Bermuda-stílusban (jelentsen ez akármit is), 1240 négyzetméternyi alapterületű, valamint 7 hálószobája és 12 fürdőszobája van (minek ennyi?). Mindez 35 millió dollárért, tehát kerekítve úgy 10.8 milliárd forintért. Nem rossz!

4_62.jpg

A ház nem az óceánra, hanem a szárazföldön lévő Palm Beach-i kikötő felé néz (szóval a panoráma azért nem hasonlít Bruce Willis Turks-és Caicos-szigeteki villájáéhoz)de van hozzá egy kis udvar is - igaz, nem nagy "csak" egy hektár. Azért Floridában ez se rossz. A fő ház mellé egyébként van még két vendégház - az egyik a vendégek számára van fenntartva, a másik pedig a személyzeté, merthogy az is van ám Sylvesteréknek, hiszen biztosan nem ő szokott porszívózni.

6_40.jpg

Mindezek mellett a házhoz tartozik még egy kulcsalakú medence és egy fedett cabana is, ahol eszegetni és napozgatni lehet, valamint egy külön spa-részleg is, ahol csak Rockynak és a feleségének van fenntartva egy szauna, egy kezelőhelyiség, egy fedett jacuzzi meg még ki tudja mi más. 

5_56.jpg

A ház belseje egészen barátságos, otthonos, nem az a "minden fancy és nagyon luxi", modern köntösbe bújtatott álhotelszerű villa, hanem egy otthon, ahol szerintem bárki jól érezné magát. Külön felhívnám a figyelmet a csodaszép konyhára és a fürdőre (különös tekintettel a wc-kagyló fölötti tévére), a gyönyörű szőnyegekre (nem látszik rajtuk se por, se kosz) és a parkettára is - nekem legalábbis ezek fogták meg a tekintetemet, de rengeteg szép dolog van a házban.

7_35.jpg

Íme az egyik nappali a sok közül. Tetszenek ezek a natúr színek és a bársonyos anyagok, az art decos berendezés is szuper, a kilátás meg egyenesen fantasztikus. Nektek hogy tetszik?

A képeket köszönöm a Realtornak! Minden jog fenntartva © Realtor Copyright

 

süti beállítások módosítása