Gretta

Sylvester Stallone kaliforniai megavillája

2021. augusztus 05. - Gretta

Egészen elképesztő az a luxus és az a hatalmas tér, melyben Sylvester Stallone és családja tengette a mindennapjait az elmúlt 23 évben - a kaliforniai megaingatlan viszont most felkerült a piacra és őszintén, szó szerint mindenki megbolondul érte. Csupán annyi bökkenő, hogy teljességgel megfizethetetlen - de ez nem is olyan nagy baj, mert legalább a képeken keresztül gyönyörködhetünk benne!  

screen-shot-2021-01-28-at-6_32_45-am-696x462.png

Már hozzászokhattatok, hogy a színészlegenda Sylvester Stallone ingatlanjait rendbe végig szemlézem: az idén vásárolt floridai óceánparti villája egész egyszerűen elképesztő, a kaliforniai La Quintában lévő mediterrán rezidenciája pedig maga a tökély - azt hiszem, ízlésben és szépségben ez az ingatlan sem fog szűkölködni, de nézzünk is bele!

960x0.jpg

A 74 éves Sylvester Stallone nemrég tette fel a ingatlanpiacra ezt az óriási (és nagyon-nagyon drága) megavillát, mely már 1998 óta az otthonául szolgál - mivel viszont lányai már mind kirepültek a fészekből, neki és a feleségének már nincs szüksége ilyen hatalmas házra. Úgy is mondhatnánk, hogy a nyugati partot a keletire cserélik, mert a pletykák szerint a floridai házuk lesz a fő bázisuk. Ezt mondjuk meg tudom érteni, mert egy ilyen rezidenciának csak a fenntartási költsége is hatalmas lehet. Ha pedig végig nézek a tökéletes gyepre és a kertre.. Az biztos, hogy hatalmas személyzetet kell azért fizetni, hogy ezt mind napról napra fent lehessen tartani!

letoltes_1.jpg

A rezidencia egyik fő eleme a képen látható alkotás. Igen, ahogy látjátok, ez egy Rocky-szobor, mely a családi medence közepén kapott helyet. Idilli, ahogyan a távoli Los Angeles fölött lebeg győzedelmes pozícióban, mintha Sylvester csak azt akarná ezzel mondani: "Ezt nektek Hollywood, én már mindent megkaptam, és már mindent elértem, amit itt lehet." Nos, ez mondjuk igaz is.

im-290820.jpg

A 1950 négyzetméteres ház Beverly Hills egyik legelitebb, elkerített negyedében, a Beverly Parkban található (tehát a ház környékére nem mehet be akárki, 0-24 órán át őrzik azt) és 1.4 hektáron helyezkedik el.  A szomszédok közül Denzel Washingtont vagy Justin Biebert tudnám megemlíteni. A házban van 8 háló-és 12 fürdőszoba, különböző nappalik, közös szobák, egy bár, egy könyvtár, egy mozi- és egy konditerem, valamint egy 8 autós föld alatti garázs is. A házhoz ezenkívül még szökőkutak, teraszok, erkélyek és egy végtelenített infinity medence is tartozik saját spával. Ki mondta, hogy ez egy ház és nem egy ultramodern resort? A színes alkotások kicsit zavarják a szemem, de a lakberendezési bútorok igazán harmonikusan mutatnak egymással.

letoltes_2.jpg

Íme az ultramodern bár, mely bármelyik luxusszállodában megállná a helyét és persze az egyik társalgó, melynek tökéletes a panorámája. Imádom a bőrfoteleket, ahogyan a kanapét és a rendkívül egyszerű, modern dizájnnal megoldott üvegasztalt is. A rezidencia egyébként rettentő drága, több, mint 32 milliárd forintba (!) kerül, de az itteni árakhoz képest ez normálisnak mondható. Sajnos több fotót nem tölthetek fel a házról, de találtam nektek egy szuper kis videót, ahol körbe mutatják az egész ingatlant. Nagyon szuper, nézzétek meg! A videót elérhetitek ITT  

A képeket köszönöm a Hilton & Hylandnak! Copyright © Barron N. Hilton and Tessa Hilton of Hilton & Hyland.

 ————————————————————————————————————————————— 

 'A sztárotthonok' című cikksorozat további összeállításai:

Bon Jovi (Palm Beach) Bruce Willis (New York) Bruce Willis (Turks&Caicos) Celine Dion (Miami) Cher (Miami) Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas (Mallorca) David Copperfield (Bahamák) Heidi Klum (Los Angeles) Jennifer Lopez (Miami) Jennifer Aniston & Brad Pitt (Los Angeles) Lionel Richie (Los Angeles) Pamela Anderson (Malibu) Pierce Brosnan (Malibu) Shakira (Miami) Sylvester Stallone (Los Angeles) Sylvester Stallone (Palm Beach) Sylvester Stallone (La Quinta) Walt Disney (Los Angeles) 

 ————————————————————————————————————————————— 

 

süti beállítások módosítása