Gretta

2018 legszexisebb reklámjai

2018. április 03. - Gretta

Bár csak pár hónapja léptünk be 2018-ba, máris csábítanak minket az erotikával megfűszerezett, szexis fürdőruha- és fehérneműkampányok, melyekben a világ legszebb és legjobb testű modelljei pózolnak. 

© Agent Provocateur

Palvin Barbara

A bikinis Sports Illustrated Swimsuit anyaga után a világ egyik vezető luxusfehérnemű-márkáját, az Agent Provocateurt kezdte el reklámozni: sajnos a fotózott anyagokat még nem publikálták, de az év eddigi legszexibb rövidfilmjét már bemutatták a nagyközönségnek, ahol Barbi meztelen lányoknak mutatja be a márka új kollekcióját. Nagyon dögös! 

© Heidi Klum Intimates

Heidi Klum

Saját márkájának, a Heidi Klum Intimates-nek pózolt a 44 éves egykori Victoria's Secret angyal, akinek még mindig fantasztikus alakja van. Bár a fehérneműs kifutóktól már rég visszavonult ("egy négy gyermekes családanyának már nem illik melltartóban riszálnia magát" - nyilatkozta úgy 10 éve.), még mindig bevállalja az ilyen és ehhez hasonló szexis kampányokat, sőt! Tavaly novemberben a világhírű Rankin fotóssal készített aktsorozatait is publikáltatta egy könyvben, a Rankin's Heidilicious-ben. A könyvet megrendelhetitek ITT

© Rankin/ Coco de Mer

Pamela Anderson

Azt hiszem, őt senkinek sem kell bemutatni, mert mindenki ismeri a nevét. Sokan szeretik, mások műnek tartják, a női nem tagjai (a tapasztalataim szerint) kifejezetten rühellik, én viszont mindig is nagyon bírtam Pamela-t, aki szerintem kifejezetten jófej és empatikus nő (a valódi szőrmék és a hús fogyasztása ellen például lázasan kampányol). Pam most a Coco de Mer fehérneműcégnek mutatja be, hogyan is kéne kinéznie egy dögös pin-up girlnek. 

© Jerome Duran / Tropic of C

Candice Swanepoel

A Victoria's Secret angyala saját fürdőruhamárkájának, a Tropic of C-nek készített egy új fotósorozatot Turks & Caicos szigetén, az Amangiri nevű szállodában. Egyszerűen gyönyörű fotókról beszélünk, ezért érdemes őket megnézni - bár nem a bikinik miatt. Érdekesség, hogy a modell a képek készítésekor már várandós volt második gyermekével, ez pedig nem semmi!

© James Macari / Frederick's of Hollywood

Megan Fox

Már évek óta ő reklámozza a Frederick's of Hollywood nevű amerikai fehérneműmárkát, ám ilyen színtelen, naturális kampánnyal még sosem rukkoltak elő. Nem tudom, hogy nektek mennyire jön be (nekem nem annyira), de az interneten mindenhol erről a reklámról beszélnek, szóval, íme! Még több képet a galériában láthattok. 

© Victoria's Secret

Josephine Skriver

A Victoria's Secret 'Fierce Prints' nevű új kollekcióját reklámozza a márka legújabb angyala, akitől az állatmintás fehérneműket bizonyára nem, a csodás alakját viszont garantáltan elfogadná mindenki, akinek van egy kis szépérzéke. A dán modell egyébként már a Victoria's Secret kifutóján is megvillantotta a csodás alakját, az erről készült beszámolómat ITT olvashatjátok.

© DKNY Intimates

Emily Ratajkowski

Abszolút szimplán, sallangmentesen láthatjuk a DKNY Intimates új kampányában a Sports Illustrated Swimsuit egykori modelljét, aki bár az én kedvemet nem hozta meg ezeknek a daraboknak a megvásárlásához, nem ő tehet a bűnronda fehérneműkről. Úgy látszik a cég az ő nevével akarta garantáltra vinni a kampányt de nem vagyok benne biztos, hogy sikerrel.

© Yamamay 

Kate Upton

Meglepő lett volna, ha pont ő marad ki a sorból, a modell ugyanis azzal vált híressé, hogy a világ legnagyobb fehérneműcégeit (pl. Victoria's Secret, Guess Lingerie, H&M Lingerie, Triumph) sorra végigreklámozza. Most a Yamamay-en a sor: visszafogott képekkel, világos színekkel és meglepően szolid pózokkal promotálja Kate a márka új kollekcióját - mondjuk, neki nem is kell túlságosan bonyolult beállításokba vágnia magát, mert ő anélkül is nagyon dögös, még női szemmel is.

süti beállítások módosítása