Gretta

A világ legszebb esküvői helyszínei

2018. május 03. - Gretta

Ma már egyre többen gondolják úgy, hogy a hagyományokat megszakítva nem a hazájukban, hanem a mesés óceánparton, egy középkori kastélyban vagy éppen egy elképsztő panorámájú szőlészetben mondják ki a boldogító igent. Most 12 olyan gyönyörű menyasszonyt mutatok be nektek, akik a világ legszebb helyszínein keltek egybe!

                                                                            © Cserháti Tamara

Indonézia, Bali - Karma Kandara Resort

Cserháti Tamara szépségkirálynő (Miss World Hungary 2012) és férje mindig is egy különleges helyen szerette volna megtartani az esküvőjét: mivel egyikük sem hagyományőrző típus, egy kevés létszámú, külföldi esküvőt képzeltek el maguknak. A pár már a fél világot beutazta, ezért egy olyan helyet kerestek a mennyegzőjük helyszínül, ahol még egyikőjük sem járt - Bali pont ilyen volt.

"Felvettem egy kinti esküvőszervezővel a kapcsolatot, aki a lehetséges helyszínek között megmutatta ezt a csodás panorámával rendelkező szállodát. Nem volt kérdés, hogy itt képzeljük el álmaink esküvőjét."- meséli Tamara, akinek a nászút helyszínén sem kellett gondolkodnia, hiszen a lagzi másnapján már megkezdődött a nyaralásuk a világ egyik legegzotikusabb szigetén.  

© Andrew Bayda Wedding Photography / Misha Moon Wedding Photography / JR Wedding Planner / Lidiya Simonova Decorator

Oroszország, Moszkva – Zhavoronki Event Hall

Regina és férje egy nagyon romantikus pár: a lánykérés alkalmából a férj például egy egész szépítőstábot hívott össze a leendő feleségének, de egy csoportos táncos flash mob-bal és tűzijátékkal is meglepte Reginát. Ezek után számítani lehetett rá, hogy az esküvőjük is ugyanilyen mesébe illő lesz!

"A moszkvai Zhavoronski Event Hallt azért választottuk, mert úgy néz ki, mint egy kastély - amint megláttam, tudtam, hogy ez az a hely, ahol meg szeretnék házasodni. A hall dekorációja pedig még csodálatossá varázsolta az egész helyet." - meséli Regina, aki az esküvővel kapcsolatos minden részletes kérdést a férjével együtt döntött el. A pár egyébként 7 hónapon át szervezte az esküvőjét és a leendő házasulóknak is azt ajánlják, hogy ne siessék el a készülődést: szánjanak elég időt a nagy napra, mert a végeredmény felejthetetlen lesz!

 © Desiree Yazdan - @ DrYazdan / Duke Photography 

USA - Ritz Carlton Laguna Niguel

Desiree és férje mindenképpen külső helyszínen, egy mesés óceánpartra néző kilátás látványában szerette volna kimondani a boldogító igent - nem keresgéltek sokat, míg megtalálták a tökéletes helyszínt a Ritz Carlton Laguna Niguel hotel személyében.

"Kétségkívül ez a szálloda biztosítja a legszebb esküvői helyszínt! Nemcsak a panoráma és az aranyozott, elegáns bálterem, hanem a kiszolgálás is csodálatos volt, királyi ellátásban volt részünk már az esküvőszervezés kezedétől fogva." - meséli a fogorvosként dolgozó Desiree, aki szerint a Ritz Carlton Laguna Niguel személyzete ugyanolyan gondossággal készít elő egy ebédet vagy egy személyes találkozót, mint egy nagszabású esküvőt - és ezt imádta a legjobban!

A gyönyörű menyasszony egyébként azt is nagyra értékeli, hogy akárhányszor visszamennek a férjével az esküvőjük helyszínére, a személyzet mindig felismeri őket, sőt: még arra is emlékeznek, hogy melyik édességet kedvelik a legjobban.

 © CHARD Photography / The Elegant Ninja esküvőszervező / Poppy Design Co virágos

USA - Malibu Rocky Oaks

Ez nem photoshop! A gyönyörű Emily és férje a Másnaposok 3. című részben is feltűnt csodálatos szőlőbirtokon, a Malibu Rocky Oaks-on kelt egybe. Bár a pár a Texas államban lévő Dallas-ban lakik, első közös nyaralásukat Malibun töltötték el, ezért kézenfekvő volt számukra, hogy a környéken lesz az esküvőjük is. 

"Nem akartunk hotelben megrendezni az esküvűnket, valamilyen szolidabb helyszínt keresünk, pazar kilátással. A Malibu Rocky Oaks mindne álmunkat felülmúlta." - mesélte Emily,  akinek az tetszett a legjobban, hogy a birtokon belül is más-más helyen zajlott az esküvőjük. A ceremóniát például a helikopter leszállópályán tartották, az első közös táncuk az udvaron, egy gyönyörű infinity pool mellett zajlott, míg az esti bulira és a táncra az épületen belül került sor. 

 © Duke Photography / Jeanne Savage esküvőszervező / Nisie Vorachard virágos

USA - The Resort at Pelican Hill

Az amerikai Kendrának és kosárlabdázó férjének nem kellett sokat gondolkodnia azon, hol legyen az esküvőjük: amint meglátták a The Resort at Pelican Hill ötcsillagos szálloda udvarán lévő olasz stílusú rotundát, tudták, hogy itt akarnak összeházasodni! A pár azt szerette a legjobban a helyszínben, hogy zöld környezetben, napsütéses időben és az óceánra nyíló kilátásban mondhatták ki az egymásnak szóló örök esküjüket, de Kendra számára nem csak ezért volt olyan emlékezetes a nagy nap:

"A nagypapámmal végigvonuli az oltárhoz, ott, ahol a leendő férjem és a közös kisfiunk vár engem, egyszerűen álomszerű volt. Abban a pillanatban azt éreztem, hogy az életem teljes és tökéletes." - mondta büszkén a gyönyörű menyasszony.  

                                               © Tatiana M. Photography / @buckeyebritt

Mexikó, Cancún - Dreams Riviera Cancun Resort & Spa

A Los Angeles-ben élő Brittany és férje a világéletében óceánparti esküvőről álmodozott, de mivel egyikük családja sem lakik a közelben, úgy döntöttek, hogy egy egynapos ceremónia helyett a közeli családtagjaikkal és barátaikkal  elutaznak Cancúnba, ahol egy teljes hetet együtt tölthetnek.

Mielőtt a pár kiválasztotta volna a végleges helyszínt, személyesen is felkerestek pár szállodát: végül az all inclusive ellátást is biztosító Dreams Riviera Cancun Resort & Spa lett a befutó, ahol az ottartózkodásuk alatt egy esküvőt  is megszemlélhettek a távolból. Ezt egyébként minden jövendőbeli házastársnak ajánlják, hiszen nekik így sikerült kiválasztaniuk a DJ-t is.

"Egyszerűen semmi sem fogható ahhoz, ha a legjobb barátodhoz mész feleségül egy gyönyörű szállodában, a fehérhomokos tengerparton, ahol az óceán hangja és látványa tárul eléd." - mondja Brittany, akinek az esküvője tényleg tökéletesen sikeredett. 

                                                                   © Marianne / Evgenia Volokitina 

Görögország, Santorini - Dana's Villas Hotels & Suites 

Az észt Marianne és férje verőfényes napsütésben szerette volna kimondani a boldogító igent, amire hazájukban nem nagyon volt lehetőség, ezért már a kezdetektől egy kultúrában nem túl távoli, dél-európai országot kerestek az esküvőjük helyszínéül. A pár heteken át bújta a Pinterestet ötletekért, míg végül megpillantották a Dana's Villas Hotels & Suites szállodát, ahol szűk családi körben, a szálloda tetején házasodtak össze. 

"Imádtuk, hogy ilyen fantasztikus panorámában, a kaldera látványában házasodhattunk össze. Az esküvőnk egyszerű és minden sallangtól mentes volt, de mi pont így képzeltük el." - mondja Marianne, aki gyönyörű menyasszony volt. 

 © Helene Havard Photography

Francia Polinézia, Bora Bora - Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa

A német Ilze és férje a rokonaik és barátaik körében akart összeházasodni, de mivel mindkettejük családja a világ különböző pontjain élnek, sok feszültséggel járt a tervezés. A pár rájött, hogy a sok egyeztetés és szervezés miatt nem róluk fog szólni a nagy napjuk, ezért gondoltak egyet és eldöntötték, hogy a világ legszebb helyén fogják összekötni az életüket - ez nekik Francia Polinézia egyik szigete, Bora Bora volt.

"A házassági papírok elrendezése után Bora Bora-ra utaztunk, ahol a szállodai alkalmazottjai minden kívánságunkat teljesítették. A szertartás alatt gyönyörű kilátás nyílt a lagúnára és a hegyekre. Csodálatos volt az esküvőnk: csak ketten voltunk a paradicsomban, így a nászútunk is tökéletes volt." - mesélte a gyönyörű Ilze.

© Douglas James Photography / @alexislaws_

Jamaica - Sandals South Coast Luxury Resort

Alexis és férje, Mike egy szűkkörű és intim szertartást szeretett volna, ezért úgy döntöttek, hogy a Karib-szigetek egyikén esküsznek örök hűséget egymásnak. A vőfélyük édesanyja utazási ügynökként dolgozik, akinek volt szerencséje végiglátogatni a Sandals szállodalánc összes hoteljét - a kedvence a Jamaikán lévő Sandals South Coast volt, ezért a pár a képek és a videók megtekintése után lefoglalta magának a kiválasztott dátumot.

"Az esküvőn napján semmi mással nem akartam foglalkozni, csak Mike-mal és magammal; valamint azokkal a közeli hozzátartozóinkkal, akikkel szeretetteljes a viszonyunk." - mesélte Alexis, aki nagyon hálás a szálloda dolgozóinak azért, amiért tökéletessé varázsolták az esküvőjét.

 © Paulina Waluk / Abigall & Alex Morellon Photography

Mauritius - Zilwa Attitude Hotel

A lengyel Paulina és Mark mezítláb, óceánra néző kilátásban, egy trópusi szigeten szerette volna kimondani a boldogító igent, miután 2014-ben eljegyezték egymást a Maldív-szigeteken. Miután eldöntötték, hogy Mauritius-on fognak egybekelni, több videót és szállodát is megnéztek online, míg végül a mór stílusban épült Zilwa Attitude Hotel mellett döntöttek. 

"Törvényesen szerettünk volna összeházasodni, ami sem a Maldív-, sem a Fülöp-szigeteken nem lehetséges, ezért döntöttünk Mauritius mellett. Számunkra az élet egy nagy kaland, nem bántuk meg, hogy ilyen környezetben zajlott az esküvőnk." - mondta Paulina. Az esküvői videójukat ezen a linket tudjátok megtekinteni.

 

 © Bree Rubin Hair & Make Up / Maul Maka Photography

USA, Hawaii - Magánrezidencia

Bree és férje a világ egyik legszebb helyén, egészen pontosan Hawaii-n él - nem volt bonyolult mesés helyszínt választaniuk! Mivel Bree esküvői sminkesként és fodrászként dolgozik, a Maui-n lévő összes felkapott helyet ismeri már - épp ezért, olyan lagzit álmodott meg maguknak, ahol még nem dolgozott és ahol a jövőben valószínűleg nem is fog. Egyik jó barátjuk a Honolulu Bay közvetlen közelében birtokol egy magánrezidenciát - a pár ott mondta ki egymásnak a boldogító igent.

"Nagyon exkluzív volt a helyszín, hiszen még soha senki sem esküdött itt meg és (mivel egy privát helyről beszélünk), valószínűleg mi leszünk az egyetlenek, akik itt kötöttek házasságot. Egyszerűen imádtam!" - meséli Bree, aki a karrierje során több, mint 1500 menyasszonyt segített széppé varázsolni.

© Elisa Walsh

St. Lucia - Jade Mountain

Eliza kezét ugyanabban a művészeti galériában kérte meg a férje, Justin, ahol 3 évvel ezelőtt az első randijuk is volt. Az eljegyzés után a pár egyből tudta, hogy nem szeretnének szokványos esküvőt, ezért rákerestek "a világ legszebb helyeit" felvonultató listára, ahol a karibi St. Lucia - azon belül is a topkategóriás Jade Mountain Resort - az élmezőnyben végzett.

"Az esküvőnk pont olyan hosszú volt, mint amilyennek szerettük volna, minden felesleges körítés nélkül, a gyönyörű dzsungel pedig még különlegesebbé tetté a nagy napunkat." - mondta a Elisa, aki nagyon hálás a resort esküvőszervezőjének, amiért levette a válláról a terhet és tökéletessé varázsolta a nászútjukkal egybekötött esküvőjüket. A pár a nagy utazás után visszatért a chicagoi otthonukba és egy szűkkörű, családias buli keretén belül a szereteikkel is megünnepelték a házasságukat.

A Jade Mountain egyébként méltán a világ egyik legmesésebb szállodája: mesés infinity medencéiről már korábban is olvashattatok a blogon.

süti beállítások módosítása