Gretta

2018 legmerészebb ruhái

2018. december 06. - Gretta

Átlátszó ruhák, kezeslábasok és ruhának aligha minősíthető tüllcafatok takarták az exhibicionista celebek legközönségesebb szettjeit, melyeknek hála idén is létrejöhetett ez az összeállítás. Mit mondjak: volt miből válogatni! Lássuk a 2018-as év legprovokatívabb ruháit!  

phb8gcqxgc2qbwe.jpg© Xavier Collin/IPA/Splash News

Alessandra Ambrosio

Tavaly az önmagamutogatásáról (is) híres Bella Hadid viselt hasonló ruhát, idén a Victoria's Secret egykori angyalkája próbálkozott meg vele: mi tagadás, elég pazarul néz ki. Hasonló szetteket viszont nem ajánlok semmilyen karácsonyi partira, szülinapi bulira és évzáró ünnepségre - a bombasztikus megjelenés helyett inkább bénázás lenne belőle.

1543819835357_kellygale.jpg© Getty Images

Kelly Gale

Az indiai anyától és ausztrál apától született svéd bikinimodell, Kelly Gale nem bízott sokat a véletlenre: a Victoria's Secret divatbemutató vetítőpartiján alig takart valamit belőle a ruhája - de legalább bugyi és melltartó volt rajta. 

most-naked-celebrity-dresses-2018-1545325095.jpg© Getty Images

Abbey Clancy

A negyedik gyermekét váró modell nem sok mindent hagyott a képzeletre a GQ férfimagazin díjátadó gáláján - a ruhát egyébként Julien Macdonald angol dizájner tervezte.

most-naked-celebrity-dresses-2018-1545321025.jpg© Getty Images

Ciara

Az énekesnő szintén ugyanazt Julien Macdonald kreációt viselte a Billboard díjátadó gálájára, mint Abbey Clancy. Szerinted melyiküknek áll jobban?

most-naked-celebrity-dresses-2018-1545325322.jpg© Getty Images

Kate Beckinsale

A szépségéről és fantasztikus alakjáról elhíresült 45 éves színésznő a GQ magazin díjátadó partiján mutatta meg volt férjének, hogy mit hagyott ki.

bella-hadid-outside-harper-s-bazaar-icons-party-in-nyc-9-7-18-8.jpg© Getty Images

Bella Hadid

Egy divatmagazin partijára igyekezett, amikor a paparazzik lekapták ebben a fehér harsinyás Macskanő-szerkóban. Nem tudom, hogy a stylistok mit szóltak hozzá, de a szülei helyében sem szívesen lennék.

2018_victoria_secret_fashion_show_new_york_hrpjghkeqojx.jpg© Getty Images

Pár hónappal később Bella a Victoria's Secret Fashion Show pink szőnyegén is rendesen kitette, amije van és - mondhatni -, cseppet sem zavarták a vakuk, sőt! 

toni_garrn_2018_victoria_secret_fashion_show_zuv2bwqntstx_1.jpg© Getty Images

Toni Garrn

Ugyanezen a rendezvényen Leonardo DiCaprio exbarátnője, Toni Garrn topmodell is rendesen elvetette a sulykut: ruhája már rég nem a közönségesség határát súrolja. Talán meg akarta mutatni, mit vesztett Leo? Ciki!

© Getty Images

Kendall Jenner

Tavaly is felkerült az összeállítás élére, idén is sikerült neki - annyi különbséggel, hogy 2018-ban szinte nem is volt olyan megjelenése, ahol nem mutogatta volna a cicijét. Először a híres Cannes-i filmfesztivlon mutatta meg a mellbimbóit (először be sem akarták engedni a színházba), később pedig a felső tízezer számára rendezett jótékonysági bálon jelent meg egy szál bugyiban. Azt hiszem, ezt inkább nem kellett volna.  

bella-thorne-and-her-boyfriend-mod-sun-1301446.jpg© Getty Images

Bella Thorne

Az egykori Disney-csillag manapság már csak a botrányaival hívja fel magára a figyelmet: az amerikai Coachella fesztiálon például egy szál átlátszó lepelben illegette magát, amit a paparazzik meg is örökítettek. Azt hiszem, Bella az élő példa rá, hogy rombolja le a hírnév az ember önbecsülését.

tmp_dir2mc_6ec65b2b86cf493f_gettyimages-902336310.jpg© Getty Images

Blanca Blanco

A 37 éves színésznő tett az idei Golden Globe-díjátadó dress code-jára, és (szinte) mindent megmutatott a vörös szőnyegen. Tőle egyébként ez nem szokatlan, 2017-ben fehérnemű nélkül érkezett a gálára - abból is volt elég nagy botrány -, de úgy látszik, tetszik neki, hogy mindenki róla beszél, hiszen idén sem tanult meg elegáns nőhöz méltóan feltöltözni.

uccxvrhl_o.jpg© Getty Images

Emily Ratajkowski

Mentségére legyen mondva, hogy ez egy halloween-i maskara, de nála tuti az volt a szempont, hogy minél kevesebb ruha legyen rajta. Egyébként Raquel Welch színésznőt próbálja utánozni az 1966-os "Egy millió évvel ezelőtt" címá filmből - biztos sokan felismertétek.

hbz-vmas-2018-ria-ora-1534812337.jpg© Getty Images

Rita Ora

Oké, rá is számítani lehetett, hiszen kevés olyan testrésze van, amit ne láttunk volna: most se mutott újat, ezért nem is nagyon lepett meg senkit, mikor egy díjkiosztón ebben az "estélyiben" jelent meg.

hbz-vmas-2018-nicki-minaj-1534814550.jpg© Getty Images

Nicki Minaj

Mi ez? Akit érdekel az outfit többi része, annak hátulról is érdemes megtekinteni a végeredményt, bár őszintén megvallva, kicsit sokkoló. Csak erős idegzetűeknek ITT!  

the-most-naked-dresses-spotted-on-the-red-carpet-in-2018-adriana-lima-elton-john-oscars-after-party.jpg© Getty Images

Adriana Lima

Azért az előző hölgyhöz képest nem annyire bátor Adriana Lima, de magához képest szokatlanul kivetkőzött magából Elton John Oscar partiján. Azért még pár réteg anyag a mellbimbó tájékán nem biztos, hogy ártott volna - úgy látszik, ő már tényleg nem hord Victoria's Secret fehérneműt.

amber_rose.jpg© Getty Images

Amber Rose

Ő Kanye West exe, aki (mostmár) érthető okoknál fogva szorult Kim Kardashian árnyékába - azt hiszem ez az oka, amiért ilyen szettekkel próbálkozik. Egyébként van olyan férfi akinek ez bejön? A bugyija sem tűnik túl kényelmesnek...

gettyimages-1020286170.jpg© Getty Images

Blac Chyna 

Egy újabb "azért híres, mert híres" celeb, aki tökéletes ellenpéldája annak, hogyan NE öltözzön fel egy magára valamit is adó nő (?).  Kérdőjel, mert egyébként elég nehéz eldönteni, hogy ő most nő vagy egy plasztikázott férfi. Szerintetek?   

Szerintetek ki öltözött a legcikisebben idén? 

süti beállítások módosítása