Gretta

Bruce Willis csodálatos vidéki villája

2019. június 10. - Gretta

Egy igazi klasszikus stílusú és elképesztő panorámájú vidéki villába tekinthetünk most be, melyet pár hete bocsátott a piacra a világhírű színész. Meg fogsz lepődni, mennyire szép!

c-1.jpg

Bruce Willis-ről már évek óta tudni lehetett, hogy nagy előszeretettel cserélgeti a házait: nemrég például az Idaho államban lévő Sun Valley-völgyi síparadicsomját adta el, de kaliforniai otthonát is lecserélte, most pedig az általa hőn szeretett (és 2014-ben vásárolt) keleti parti házát bocsátotta az ingatlan piacra potom 12.95 millió dollárért ez (akárhogyan is számolom) nagyjából 3 és fél milliárd forint. 

Ennyiért viszont tényleg mindent meg lehet kapni, amire egy Bruce Willis-kaliberű sztár vágyik. Kezdjük azzal, hogy Manhattan belvárosától csupán 40 percnyi autókázásra található ez az elkerített Bedford Corner-i villa, ami a természet lágy ölén helyezkedik el, de épp elég messze a város forgatagáról.  A közelben lakik például Blake Lively és Ryan Reynolds a családjával, akárcsak a Michael Douglas-Catherine Zeta-Jones família, de Richard Gere, David Letterman és még egy sor milliárdos befektető/üzletember/zenész és Broadway-sztár is birtokol itt egy-egy ingatlant. 

De térjünk vissza Bruce Willis házára! Illetve házaira, hiszen a meghirdetett 89 ezer négyzetméteres birtokon négy különböző (összesen 12 szobával rendelkező) ingatlan is található, ahogyan két garázs, egy tengervizes medence és egy teniszpálya is belefért még a keretbe. 

A fő villában (ahol természetesen maga Bruce lakott) öt szoba és 7 (!) kandalló, valamint egy moziszoba, egy ovális szoba, egy játékszoba és egy borospince is van, míg a többi házat csak külön útvonalról lehet megközelíteni. A birtokot meghirdető ingatlanosok szerint ezekben a házakban Bruce a barátait, ismerőseit, valamint a ház személyzetét szállásolta el, ugyanis belőlük is volt bőven. A három többi ingatlan egyébként összesen 7 szobát tartalmaz, tehát  biztosan nem kellett szűkölködnie Willis egyik barátjának sem.

bruce-willis-ingatlan.jpg

Azok, akik érdeklődnek a természet és a kertészkedés iránt, külön plusz pont lehet, hogy Willis saját veteményeskerttel és üvegházzal is rendelkezett, ahol saját kedvére termesztette az ételt - ez a kis terület egyből a konyhája mellet kapott helyet, ahogyan az a fotón is látható, de a teniszpályájához sem kellett kilométereket gyalogolnia.

bruce-willis-ingatlan-3.jpg

Az egész ház meglepő ízlésességgel lett berendezve: a konyhában a cseresznyeszínű fabútort például márványlapokkal és bézs színű márványcsempékkel kombinálta a színész, aki egy belsőépítész segítségével arra is külön figyelmet fordított, hogy a lehető legtöbb természetes fény áramoljon be a házba. Az biztos, hogy ennél szebb, klasszikus stílusú celebrity konyhát aligha lehet látni.

A konyhából kissé jobbra tartva aztán az ebédlőszobába jutunk, ahol még egy kandallót találhatunk. Azt hiszem, kicsit kezd sok lenni az egy képen lévő kandallók aránya a képeken... :)

Íme az ebédlő egy másik szemszögből nézve. Abszolút otthonos és barátságos, már-már hívogató a potenciális vevők számára. Ugyan, ki ne akarna itt ebédelni?

A sztár nappalija is egészen kivételes, bár a képről olyan nagynak látszik, mint egy átlagos család egész lakása. A világos színek kitűnően ellensúlyozzák a sötét parkettát, ahogyan a színek is meglepő harmóniát alkotnak a nappaliban. Külön szeretném felhívni a figyelmet a kandalló szépségére, mely állítólag a sztár egyik gyengéje - ezért is építettet 7 darabot a fővilla különböző pontjaiba. Ha jól számolom, ez a harmadik, ami a hirdető fotókon szerepel.

A fő hálószoba is szuper érzékkel lett berendezve, ami pedig különösen tetszik, hogy semmilyen médiakütyü nincsen a hálószobában. Ez meglepő egy világsztártól, de rendkívül szimpatikus, mert én is ugyanezt az elvet követem. Fantasztikus érzés lehet úgy kipillantani a csodálatos tájra, hogy még a pihe-puha ágyban vagy. Azt hiszem, ezt a házat én is könnyen meg tudnám szokni! 

A moziszoba a felső szinten kapott helyet, és itt sem ultramodern LCD-tévé, hanem egy lehúzható vásznon jeleníti meg a filmet. Ebből a szobából  vezet egy kis lépcső a legfelső szintre, ahol az ovális szoba található...

... ezt a szobát elvonulásra, olvasásra, meditálásra és csillagnézésre használta Willis, bár a hivatalos közlemény szerint nem sokat tartózkodott benne. Amikor van egy ilyen csodálatos házad (birtokod), ilyen lehengerlő látvánnyal, mégis miért akarnál itt kuksolni?

Íme az egyik személyzeti ház, ami rögtön a fővilla mellett kapott helyet. Kicsinek tűnik, de nem az, van benne két szoba, egy nappali és egy konyha is, arra az esetre, ha nem Willis szupercsodálatos konyhájában akarnál főzni.     

A képeket köszönöm a Rob Lowell Photography-nak!  © Copyright Rob Lowell Photography

 ————————————————————————————————————————————— 

 'A sztárotthonok' című cikksorozat további összeállításai:

Bon Jovi (Palm Beach) Bruce Willis (New York) Bruce Willis (Turks&Caicos) Celine Dion (Miami) Cher (Miami) Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas (Mallorca) David Copperfield (Bahamák) Heidi Klum (Los Angeles) Jennifer Lopez (Miami) Jennifer Aniston & Brad Pitt (Los Angeles) Lionel Richie (Los Angeles) Pamela Anderson (Malibu) Pierce Brosnan (Malibu) Shakira (Miami) Sylvester Stallone (Los Angeles) Sylvester Stallone (Palm Beach) Sylvester Stallone (La Quinta) Walt Disney (Los Angeles) 

 ————————————————————————————————————————————— 

süti beállítások módosítása