Gretta

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones villája Mallorcán

2019. augusztus 02. - Gretta

Nem más, mint Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones birtokolja Mallorca legszebb villáját - de már nem sokáig, ugyanis az ingatlanpiacra bocsátották kedvenc házukat!

1_45.jpg

Már többször is beszámoltam róla, hogy Mallorca az egyik kedvenc helyeim közé tartozik - útinaplóimat és ajánlásaimat a szigetről ITT tudjátok megtekinteni - arról azonban kevesen tudnak, hogy ez a gyönyörű spanyol Baleár-sziget a sztárok kedvence is. Többek között van itt villája Claudia Schiffernek, Rafael Nadalnak, Pierce Brosnan-nak, James Bluntnak, valamint Michael Douglasnak és Catherine Zeta-Jonesnak is - ám az utóbbi pár nemrégiben elkezdte árulni meseszép rezidenciáját. Most az ő nyaralójukba kukkantunk be, amit meg is vehetsz -  feltéve, ha van rá felesleges 9 milliárd (!) forintod.

7_15.jpg

A gyönyörű S’Estaca névre hallgató villát 1990-ben vásárolta meg Michael Douglas és a sziget egyik legexkluzívabb, legpanorámásabb negyedében, a nyugati parton, Sierra de Tramuntana hegységében, Valldemossa közvetlen közelében található. Ahogyan a fotóról is látszik, elég nagy udvar tartozik hozzá: egészen pontosan 110 hektáron terül el a birtok.

A rezidenciában 10 hálószoba található, mindegyik látható gerendázott mennyezettel díszeleg, a dekoráció és a berendezés pedig cseppet sem modern - de valakinek pont ez jön be.

A hálószobák mindegyikéhez tartozik egy fürdőszoba, melyek grandiózus terét különböző csempékkel és mozaikokkal díszítették Douglasék. Nem annyira az én ízlésem, de kétségtelenül arisztokratás a berendezése.

4_29.jpg

A 10 szobán és 10 fürdőszobán kívül egy egész nagy borospince is tartozik a házhoz, ahol Douglasék sokáig a saját borukat készítették a környező birtokukon. Ugye tudjuk, hogy Mallorcán rengeteg jóféle szőlő terem, ezért nem csoda, hogy a színész is megpróbálkozott a bortermeléssel.

A fő nappalin kívül (a képen) egyébként van egy könyvtárszobára hajazó társalgó is, ami szintén elég ósdi, de Douglaséknak biztosan ez tetszett. Most viszont menjünk egy kicsit kívülre, ott egészen varázslatos a látvány!

6_19.jpg

Íme, a medence! Azt hiszem, ezt meg tudnám szokni. A látvány pazar, a kilátás és a medence körül lévő pálmafák pedig egészen mesések. Szó, mi szó, akinek már van 9 milliárdja, az belülről is biztosan széppé tudná varázsolni ezt a villát.

michael_douglas_swimming-pool.jpg

A kilátás egy másik szemszögből. Vitathatatlan, hogy ez az ingatlan kívülről csodás, de azért belül van még mit pofozgatni rajta. 9 milliárdot talán nem ér meg, de a ház ára részben a híres tulajok és a ház elhelyezkedése miatt ilyen magas. 

A képeket köszönöm a Agency Estate-nek! Copyright © Agency Estate

 ————————————————————————————————————————————— 

 'A sztárotthonok' című cikksorozat további összeállításai:

Bon Jovi (Palm Beach) Bruce Willis (New York) Bruce Willis (Turks&Caicos) Celine Dion (Miami) Cher (Miami) Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas (Mallorca) David Copperfield (Bahamák) Heidi Klum (Los Angeles) Jennifer Lopez (Miami) Jennifer Aniston & Brad Pitt (Los Angeles) Lionel Richie (Los Angeles) Pamela Anderson (Malibu) Pierce Brosnan (Malibu) Shakira (Miami) Sylvester Stallone (Los Angeles) Sylvester Stallone (Palm Beach) Sylvester Stallone (La Quinta) Walt Disney (Los Angeles) 

 —————————————————————————————————————————————  

süti beállítások módosítása