Gretta

Mesés karibi villa Mustique-szigetén

2019. szeptember 10. - Gretta

Csodálatos kilátás, elképesztő medencék és luxus minden mennyiségben - ez itt a Karib-tenger egyik legszebb villája, a Mustique szigetén lévő Hummingbird.

Az elmúlt hónapokban már feltűnhetett, hogy egyre több mesés kilátással vagy pazar helyszínválasztással rendelkező luxusvilláról készítek egy-egy összeállítást. Most a karib Mustique szigetének legszebb rezidenciáját, a Hummingbird-villát mutatom be nektek, melyet nemrég dobtak az ingatlanpiacra.

1_46.jpg

A villa a Karib-térségben, a Kis Antillákon, a vulkanikus eredetű Saint Vincent és a Grenadine-szigetek egyikén, Mustique-n helyezkedik el. Igazi építészeti csoda, ugyanis a világ legkeresettebb dizájnerpárosa, David Kleinberg és Paolo Piva álmodta meg kívül-belül az ingatlant.

A Hummingbird-villa legfőbb éke a 18 méter hosszú infinity medence és a hozzá tartozó terasz, ami a Karib-tengerre néz. Azt hiszem, sokan már csak ezért a kilátásért is megvennék ezt a villát. A medencét és a teraszt bemutató teljes galériáért kattintsatok a képre!

w800xh800-hummingbird_mustique_villas_in_mustique_mustique_island_mustique_villa_rentals_mustique_vacations_2.jpg

A medencére a kinti étkezőhelyiségről is tökéletesen rá lehet látni, közben pedig a Karib-tenger szépségében is gyönyörködhetnek a szerencsés ottlakók, valamint a vendégek. Azt hiszem, ennél panorámásabb helyen nem is lehetne elfogyasztani egy menüt!

hummingbird_8577.jpg

A belső tér is nagyon szép ám - semmi giccs és cicoma, csak természetes anyagok és egyszerű berendezés. Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones mallorcai villája ehhez képest barokki parádéban pompázik, tanulhatnának az itteni interior designerektől. 

hummingbird_24.jpg

Már biztos feltűnt, de én is felhívom rá a figyelmeteket, hogy teljes szimmetriában rendezték be az egész villát. Azon egyébként elég sokáig gondolkodtam, hogy a kanapé mögötti korlátos-kartámaszos félfalak mik lehetnek, de sajnos nem jöttem rá. Esetleg lenne rá ötletetek?

Nézzük is meg a hálószobákat! A rezidencia főépületében 6 hálóba található, a legnagyobb lakosztályhoz pedig saját plunge pool is tartozik, ami természetesen a tengerre néz. Ezenkívül van még egy külön kis épület a villa személyzetének, ugyanis egy séf, egy komornyik, két kertész és három takarítónő is szokott itt dolgozni, a zavartalan munka érdekében pedig itt ajánlják elszállásolni őket. Mit mondjak, ilyen körülmények között még a munka is öröm lehet! 

A hálószobák mindegyikéhez jár egy ultramodern fürdő - sőt, némelyikhez még saját terasz és medence is. Itt úgy látom, nem szívesen csempéztek, inkább a fapadlót részesítették előnyben, de ez cseppet sem von le a szoba szépségéből. Kinek lenne kedve itt csobbanni?  w800xh800-hummingbird_mustique_villas_in_mustique_mustique_island_mustique_villa_rentals_mustique_vacations_1.jpg

A legszebb azonban mégis csak ez a panoráma... Az ára pedig? 28 millió dollár, azaz 7.7 milliárd forint. Az ingatlanügynök szerint ez a pénz nem is "sok" egy ilyen villáért a Karib-tenger mellett, az pedig biztos, hogy a milliárdosoknak is el kell költeniük valahol a pénzüket. Kíváncsi leszek, meddig lesz ez a gyönyörű ingatlan a piacon - az biztos, hogy nem sokáig. 

A képeket köszönöm a Hummingbird Copyright © Hummingbird

 ————————————————————————————————————————————— 

 Még több mesés ingatlanról a további összeállításokban olvashattok:

David Copperfield szigete a Bahamákon|Egzotikus álomvilla a Bahamákon|Festői rezidencia a Comói-tó partján|Florida legpazarabb álomvillája|Karibi villa Mostique-szigetén|Lenyűgöző fára épített ház Angliában|London legexkluzívabb luxuslakása|Modern luxusvilla Portugáliában|Pazar luxusvilla a Turks-és Caicos szigeteken|Téli álomvilla Coloradoban|Tóparti luxusvilla Coloradoban|Vízparti csodavilla Floridában

—————————————————————————————————————————————

 

süti beállítások módosítása