Gretta

Egzotikus csodavilla a Turks- és Caicos-szigeteken

2020. április 26. - Gretta

A világ egyik legszebb strandján, a Turks- és Caicos-szigeteken lévő Grace Bay Beachen található ez a minden extrával felszerelt egzotikus luxusvilla, aminél nem is lehetne tökéletesebbet találni.

Miamitól 1,5 órás repülőútra található a Bahamákkal szomszédos Turks-és Caicos szigetcsoport, melynek egyik legszebb strandja, a Grace Bay Beach Providenciales szigetén helyezkedik el. Itt fekszik a világ egyik legegzotikusabb magánvillája, a Hawksbill Estate, ahol rengeteg híresség és nagyhatalmú politikus töltötte már el a vakációját. Pillantsunk is be a villába! 

A 8 szobával és fürdőszobával felszerelt rezidenciában minden megtalálható, ami egy all-inclusive nyaraláshoz kell... a tökéletes strand adott, ehhez hozzávehetjük még a jakuzzit, a két egymáshoz kapcsolódó láthatatlan medencét, a megszámlálhatatlan mennyiségű napozóteraszt, valamint a házban található moziszobát és a konditermet is. És ezen kívül még egy teniszpálya is található valahol a villa mellett, szóval itt mindent lehet, csak unatkozni nem.

A házból kilépve ez a látvány fogadja azokat a tehetős vendégeket, akik (szezontól függően) nem sajnálnak kifizetni 3,5 és 10,4 millió forint közötti összeget egy éjszakára. Azt hiszem, én inkább ezt választanám, mintsem a világ legdrágább lakosztályai közül egyet!

Azt pedig még nem is említettem, hogy a 16 főre szóló árban az étel-ital, a saját séf, a bébiszitter, a sofőr és a komornyik is benne van. Így pedig nem is tűnik "olyan nagyon soknak" ez az ár, persze a legtöbb ember csak álmodozik róla, hogy egyszer hasonlóban lehet része...

Kukkantsunk be egy kicsit a ház belső részébe! Abszolút kellemes, szellős és családias látványt nyújt a nappalival egybekötött étkező, ahol végre nem a modern minimal-stílusú, #mindenfehér berendezést, se nem az ókori arany puccos giccses bútorokat lehet látni. Mit mondjak, ez kész felüdülés, egyre jobban tetszik ez a villa!

Hawksbill - Dinning Alfresco

A nappaliból kilépve egy hatalmas teraszra érünk, ahol sikerült helyet keríteni egy kinti étkezőnek (én odáig vagyok érte) és egy lounge helyiségnek is - mellette pedig egyből ott a jakuzzi, a medence és persze a Karib-tenger... Az biztos, hogy itt el tudnám tölteni a napjaimat! És ti?

Hawksbill - Bedroom View

A villa egyik legjobb része pedig az, hogy kivétel nélkül az össze szobából kilátás nyílik a tengerre. Egyszerűen elképesztő érzés lehet erre a látványra ébredni, nemde? A berendezésért itt is odáig vagyok: imádom, ahogyan a sötét fapadló tökéeltes párhuzamot alkot a világosabb színű bútorokkal.

Ahogyan azt várni lehetett, a fürdőszobák is tökéletesek! Természetesen márványból készült a padlócsempe és (a szekrény kivételével) minden más felület is - a leginkább mégis a padlóval egy szinten lévő zuhanyzó tetszik, amit jó lenne valahogyan itthon is megvalósítani...

A villa látképe pedig abszolút beleolvad a környező természetbe! Nektek hogy tetszik ez a mesés rezidencia? Várom a véleményeteket kommentben és emailen (gretta@gretta.hu) keresztül!

A képeket köszönöm az Edge Retreats Copyright © Edge Retreats 

 ————————————————————————————————————————————— 

 Még több mesés ingatlanról a további összeállításokban olvashattok:

David Copperfield szigete a Bahamákon|Egzotikus álomvilla a Bahamákon|Festői rezidencia a Comói-tó partján|Florida legpazarabb álomvillája|Karibi villa Mostique-szigetén|Lenyűgöző fára épített ház Angliában|London legexkluzívabb luxuslakása|Modern luxusvilla Portugáliában|Pazar luxusvilla a Turks-és Caicos szigeteken|Téli álomvilla Coloradoban|Tóparti luxusvilla Coloradoban|Vízparti csodavilla Floridában

—————————————————————————————————————————————

 

süti beállítások módosítása