Gretta

Egzotikus álomvilla a Bahamákon

2020. szeptember 02. - Gretta

A világ egyik legszebb helyén, a Bahamákon, egészen pontosan a rózsaszínű homokjáról híres Harbour-szigeten található ez az óceánparti egzotikum, melybe azonnal bele lehet szeretni! Kíváncsiak vagytok? Nézzünk is körbe!

A "Rosalita" nevet viselő 2018-ban épült óceánfronti álomrezidencia a Bahamák északi részén, a Harbour-szigeten, Dunmore Town keleti partjánál helyezkedik el, ahol a pálmák csak úgy burjánzanak, a víz türkizkék, a homok pedig rózsaszínű - autók pedig egyáltalán nincsenek, mert a szigeten teljesen be van tiltva a kocsiközlekedés. Eddig szuperül hangzik, ugye?

screen-shot-2020-03-04-at-2-11-26-pm-1583349105.png

A villa fő épülete 5 hálószobával, azaz 10 alvóhellyel rendelkezik (bár a kép bal szélén látható vendégházban van még egy plusz szoba), melyek mindegyikéhez jár egy hatalmas fürdő. Van itt még ezen kívül egy óriási fűtött medence, egy nyári lak (ahol billiárddal, tévével, bárpulttal stb. lazulni lehet), több erkély és terasz, megszámlálhatatlan mennyiségű napozóágy, valamint a villa napi árába beletartozik a "szokásos" kiszolgálószemélyzet is, azaz egy séf, egy komornyik, egy vízimentő, egy takarítónő, egy kertész, egy mosónő és egy két fős biztonsági személyzet is. 

001bahamas02.jpg

És hogy mennyit kell ezért kipengetni? A minimum ár kb. 4,4 millió forint éjszakánként, mely szezononként változik. Ez azt jelenti, hogy minimum kb. 370 ezerbe kerül itt egy nap, ha 12 másik személlyel együtt bérled ki ezt a villát - ha persze kevesebben vagytok, akkor több lesz az egyéni költség, de biztos vagyok benne, hogy vannak olyan milliárdosok, akiknek egy ilyen nyaralás csak aprópénz. Legutóbb például Kylie Jenner töltötte itt a vakációját, de már több nagyhatalmú politikus és orosz oligarcha is megfordult már itt. 

001bahamas05.jpg

Ilyen a kilátás a házból nézve. Azért ez nem semmi! A gyönyörű Karib-tenger egészen elképesztő látványt nyújt, az pedig azért nem lehet nem észrevenni, hogy a medence csempéjének színe árnyalatra pontosan tükrözi vissza a víz színét. Mesés!

001bahamas09.jpg

A ház belsejéről sajnos nem mondható el ugyanez. Új építésű házhoz képest kifejezetten ósdi, nagymamás stílusú bútorokkal lett berendezve az egész belső terület. Ez például egy a sok hálószoba közül - higgyjétek el, még ez a legjobb -, kilátáson kívül nem nagyon van semmi, amit ki tudnék innen emelni.

001bahamas12.jpg

A kilátást viszont nehezen lehet überelni! Ha jól látom, ez a vendégház kis előterasza, tökéletes panorámával a tengerre és az egzotikus pálmakertre. Az biztos, hogy itt én is szívesen eltöltenék egy-két napot (hetet), ti hogy vagytok vele?

001bahamas08.jpg

A házban lévő étkezőtér számomra felejtős, ezért inkább ezt a szépséget mutatom nektek meg. Mit mondjak: egy ilyen környezetben elfogyasztott ebéd/vacsora alkalmával valószínűleg örök élményben lesz részünk! Jelentkezzen az, aki szívesen eltöltene itt pár napot! Nektek mi a véleményetek a helyről?  

A képeket köszönöm Airbnb Copyright © Airbnb

 ————————————————————————————————————————————— 

 Még több mesés ingatlanról a további összeállításokban olvashattok:

David Copperfield szigete a Bahamákon|Egzotikus álomvilla a Bahamákon|Festői rezidencia a Comói-tó partján|Florida legpazarabb álomvillája|Karibi villa Mostique-szigetén|Lenyűgöző fára épített ház Angliában|London legexkluzívabb luxuslakása|Modern luxusvilla Portugáliában|Pazar luxusvilla a Turks-és Caicos szigeteken|Téli álomvilla Coloradoban|Tóparti luxusvilla Coloradoban|Vízparti csodavilla Floridában

—————————————————————————————————————————————  

süti beállítások módosítása