Gretta

Jennifer Lopez vízparti villája Miamiban

2021. február 11. - Gretta

Exkluzív kilátással, Miami belvárosának felhőkarcolóira néző panorámával rendelkezik Jennifer Lopez legújabb álomvillája, ami minden bizonnyal az egyik legszebb ház, amit valaha is láttál!

Valamiért most úgy alakult, hogy az idei évben többször is szó esett már Miami csodavilágáról: először a város legexkluzívabb szállodáit mutattam be nektek, később egy pazar 14.5 milliárdos álomrezidenciáról olvashattatok, most pedig Jennifer Lopez és Alex Rodriguez közös floridai villájáról lesz szó. Nézzünk is körbe benne! 

qgnzljbqgenpjbh8e7ro.jpg

A sztárpár tavaly augusztusban vásárolta meg ezt a 30 millió dollárt (kb. 8,7 milliárd forintot) érő álomingatlant a Miami központjában lévő Star Islanden, mely egy ultrabiztonságos, sztárok lakta privát sziget Miami Beach és Fisher Island között. A villa 2003-ban épült, az előző tulaja pedig 2011-ben vásárolta meg állítólag 25 millió amerikai dollárért, azaz kb. 7,3 milliárd forintért - azóta azért jócskán felment az ára. De elég a pénzügyekből, nézzük meg magát a házat!

1-4.jpg

Az 1390 négyzetméteres mediterrán stílusú, fehér stukkós villa 10 hálóval és ugyanennyi fürdőszobával büszkélkedik, van benne két óriási gardrób (ezt azért fontos kiemelni mert kb. nagyobbak mint maguk a hálók), egy lift (ami azért nem piskóta), egy borospince, egy könyvtár,  egy spa, valamint még megannyi más extra is...

8-4.jpg

A ház belsejének bemutatását kezdjük is a fő hálószobával! Van itt tér, kilátás, fotelek, kandalló, king size méretű ágy, zongora és egy elég nagy terasz is - szóval kb. minden, ami egy hálószobát extrává tesz. Bútorok nem nagyon vannak, de ahogy már említettem, a házban több óriási gardrób is helyet kapott, tehát gondolható volt, hogy nem itt fogja tartani az énekesnő a napi cuccait.

9-3.jpg

Amit a ház egyik legnagyobb attrakciójának tartok, az nem is a fő hálószoba, hanem az ahhoz tartozó fürdőszoba! Nézzétek ezeket a hatalmas méreteket, őrület nem?! A zuhanyzó konkrétan kétszintes, akkora, mint egy családi autó, mögötte pedig egy ultramodern kád is van arra az esetekre, ha a tulajok inkább csak pancsolnának egyet. A fürdőben lerakott parkettákat egyébként még mindig nem kedvelem, de legalább nem fázik meg J.Lo lába. Menjünk is a földszintre!

6-3.jpg

Nagyon érdekes módon a háznak nincsen egy nagyobb nappalija, csak több kisebb méretű társalgója. (Persze itt a kicsit sem igazán kicsi...) Az egyik a képen is látható márványpadlós, bársonyfotelekkel berendezett helyiség, ami első ránézésre egy kicsit hiányosnak tűnik, de meglehet, hogy a sztárpár a kép elkészülte óta azért változtatott pár dolgot a ház belsejét illetően. Innen egyébként ki lehet menni a medencéhez, a teraszhoz, a bejárathoz és a konyhába is át lehet slattyogni, szóval elég központi helyiség.

7-2.jpg

Az előbb bemutatott nappaliból egy gyors kanyarral el is jutunk a ház konyhájáig, ahol a nagy kajálások szoktak történni. Maga a konyha berendezése meglehetősen érdekes, hiszen a konyhabútor szinte szétfolyik az egész szobában és tulajdonképpen alig van bármilyen pult/munkafelület, amin az ételeket elő lehetne készíteni. Nekem mondjuk az ilyen "nagyon nyitott" és "nappaliasított" konyhai megoldások nem tetszenek, de gondolom ez is ízlés dolga: J.Loról pedig amúgy is nehezen bírom elképzelni, hogy otthon süti a házi réteseket... De haladjunk is tovább!

3-3.jpg

A "borospince" igazából nem is boros pince, hanem egy boros szoba, de ez elég hülyén hangzik magyarul... Lényeg a lényeg, ide csak kulccsal lehet bejutni (biztos sok méregdrága italt rejtegetnek itt az énekesnőék, mert még a hűtőhöz is kulcs kell) a falak/ablakok pedig hangszigeteltek azért, hogy az extratitkos üzleti megbeszéléseket és tárgyalásokat is nyugodtan meg lehessen itt tartani. Azért nem rossz, de nem ez a ház legjobb része...

11-3.jpg

... hanem a terasz! Az tuti, hogy itt kényelmesen el lehet tölteni a mindennapokat és nyugiban ki lehet pihenni a legfárasztóbb világkörüli turnékat is. Van itt jacuzzi, infinity pool, napozóterasz, szuper kilátás, naplemente, - szóval minden ami kell! Kíváncsiak vagytok a kilátásra felülről? Mutatom is! 

12-2.jpg

Íme! A kilátás egészen lenyűgöző és meglehetősen ritka is: ugyan kinek másnak nyílna lehetősége arra, hogy a medencéjéből Miami belvárosának felhőkarcolóiban gyönyörködhessen, ha nem Jennifer Lopeznek? Az biztos, hogy ez a panoráma rengeteg pénzt megér és teljesen mindegy, hogy milyen stílusú házból tekintünk le rá... 

A képeket köszönöm Miami MLS ! Copyright © Miami MLS

 ————————————————————————————————————————————— 

 'A sztárotthonok' című cikksorozat további összeállításai:

Bon Jovi (Palm Beach) Bruce Willis (New York) Bruce Willis (Turks&Caicos) Celine Dion (Miami) Cher (Miami) Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas (Mallorca) David Copperfield (Bahamák) Heidi Klum (Los Angeles) Jennifer Lopez (Miami) Jennifer Aniston & Brad Pitt (Los Angeles) Lionel Richie (Los Angeles) Pamela Anderson (Malibu) Pierce Brosnan (Malibu) Shakira (Miami) Sylvester Stallone (Los Angeles) Sylvester Stallone (Palm Beach) Sylvester Stallone (La Quinta) Walt Disney (Los Angeles) 

 —————————————————————————————————————————————  

süti beállítások módosítása