Gretta

Pamela Anderson óceánparti villája

2021. május 27. - Gretta

Úgy tűnik, hogy Pamela Anderson a Baywatch óta nem tud elszabadulni a  óceánparttól - mondjuk, ez teljesen érhető, hiszen egy ilyen egzotikus  stílusú házzal csak elég ritkán lehet találkozni a kaliforniai Malibuban. Kíváncsi vagy? Meg fogsz lepődni, mennyire ízléses! 

Bár közel sem olyan hatalmas, mint Pierce Brosnan malibui villája, Pamela Anderson malibui otthona egész elképesztően gyönyörű! A villa a kíváncsi tekintetektől távol, a Malibu Point és a Malibu Lagoon Állami Park közvetlen közelében található, a 0-24 órában őrzött Malibu Colonyban - ami lényegében egy  exkluzív, zárt villaközösség, rögtön az óceánpart mellett.

y1.jpg

Magát a házat még 2000-ben vásárolta meg Pamela Anderson 1.8 millió dollárért (kb. 500 millió forintért), nemrég pedig 14 millió dollárért (kb. 4.1 milliárd forintért) bocsátotta az ingatlanpiacra azért, mert szerelmével végleg a kanadai Vancouverben található farmjára költözött. Drága-drága, persze hogy az, főleg például Cher fantasztikus floridai otthonához képest, de azért ne felejtsük el, hogy Malibuban teljesen más árak vannak, mint Miami Beachen!

y2.jpg

A szexszimbólum 20 évet élt ebben a villában - azt hiszem, az ilyen titokzatos házakra szokták azt mondani, hogy "ha a falak mesélni tudnának" - de sajnos nem tudnak. Annyit viszont elárult Pamela, hogy rengeteg vad parti történt ebben a csodálatos villában és sok emlék köti a helyhez. Meghiszem azt! De most ne is az őrült bulikról beszéljünk, hanem koncentráljunk inkább erre a rendkívül modern és környezetbarát házra! 

y3.jpg

Ahogyan láthatjátok, a villa rendkívül stílusos, nem giccses, kifejezetten kellemes, idilli látványt nyújt. Nagyjából semmi köze ahhoz, amit egy hasonló kaliberű sztártól vártam volna! A tikfából készült villában felhasznált anyagok zöme természetes, illetve újra felhasznált - kevesen tudják, de Pamela nagy környezetvédő -, ezért nem meglepő az sem, hogy a ház tetőszerkezete napelemekkel van felszerelve, melyek a medencét tudják fűteni. Igazán ötletes! 

y7.jpg

Maga a buja zöld bokrokkal és tujákkal körbevett ingatlan két részből áll: egyrészt egy három háló- és fürdőszobából álló villából, valamint a háttérben is látható vendégházból - amelyben egyébként maga a Pamela lakott. Őszintén szólva, túl sok extra nincs a házban, a sztárotthonok többségéhez képest ez egy igencsak szerény ingatlan, de nekem nem is hiányzik róla semmi. Ami pedig kell, az úgyis van, sőt - még több is! Hogy diszkréten fogalmazzak: az élvezeteknek például bőven lehetett adni a villában, gondolok itt a szaunára, a hatalmas medencére, vagy a képen is látható óceánpartra néző rooftop teraszra, ahol egy queen size méretű ágy jön ki az összetolható elemekből... A naplementét biztosan csodásan lehet innen nézni! 

y8.jpg

A ház nagy durranása viszont a vendégházban található! A képen egy  félig-meddig nyitott terű nappali látható, ahol nemcsak egy mini medence van saját bejáratú jacuzzival, hanem egy ökokályha is, ami kellemes hangulatot tud teremteni - mindenféle alkalomra. Őszintén szólva az egész olyan, mint egy luxuskategóriás hotel nászutas lakosztálya, amivel egyébként nem minden sztárotthon büszkélkedhet. A romantikus hely ráadásul nem a két épület közötti medence felé néz, hanem diszkréten a vendégház túlsó felére lett helyezve, ahol se szomszédok, se kukkolók nincsenek, hiszen a fák mögött már csak az őrzött állami park található. 

y9.jpg

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon kellemesen csalódtam a szőke szépség ízlésében - ez a ház egyszerűen fantasztikus! Nem nagy (ennél nagyobb igazából nem is kell), ellenben rendkívül ötletes, otthonos, modern és tele van kreativitással. És ti hogy vagytok vele? Nézzétek meg a képeket és mondjátok el kommentben, nektek a ház melyik része tetszik a legjobban!

A képekért köszönet Realtor! © Copyright Realtor

  ————————————————————————————————————————————— 

 'A sztárotthonok' című cikksorozat további összeállításai:

Bon Jovi (Palm Beach) Bruce Willis (New York) Bruce Willis (Turks&Caicos) Celine Dion (Miami) Cher (Miami) Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas (Mallorca) David Copperfield (Bahamák) Heidi Klum (Los Angeles) Jennifer Lopez (Miami) Jennifer Aniston & Brad Pitt (Los Angeles) Lionel Richie (Los Angeles) Pamela Anderson (Malibu) Pierce Brosnan (Malibu) Shakira (Miami) Sylvester Stallone (Los Angeles) Sylvester Stallone (Palm Beach) Sylvester Stallone (La Quinta) Walt Disney (Los Angeles) 

 ————————————————————————————————————————————— 

  

süti beállítások módosítása