Gretta

Jon Bon Jovi óceánfronti rezidenciája

2021. június 26. - Gretta

A világ egyik legexkluzívabb szomszédságában, a floridai Palm Beach-en található Jon Bon Jovi álomszép óceánparti rezidenciája, melyet nagy valószínűséggel bárki szívesen elfogadna. Nézzünk is be hozzá!

screen-shot-2020-08-03-at-11_02_16-am-696x462.png

A sztárok lakta egyik legszebb és legdrágább térségben, a floridai Palm Beachen helyezkedik el Jon Bon Jovi mesés óceánparti rezidencája, melynél tökéletesebbet találni sem lehetne. Nemcsak a ház gyönyörű, hanem maga az egész környezet - meg persze a szomszédok se rosszak. A kép bal oldalán látható ház egykor még Kennedy-villa volt, a közelben lakik a szupermodell Stephanie Seymour a férjével, de Tommy Hilfiger divattervezőnek és Sylvester Stallonne-nak is van itt egy óriási óceánparti ingatlanja, hogy a többi sztárparádéról már ne is beszéljünk. A villákba amúgy nem lehet belátni, mert kb. két emeletnyi magas betonfalak és drótkerítések veszik őket körbe, amiket kívül és belül is tele ültettek fákkal, bokrokkal, meg pálmákkal. Szóval aki ide jönne hírességeket nézni, az ne tegye, mert még a házakat se lehet látni az utcáról - és ez most teljesen komoly. De koncentráljunk most Bon Jovi villájára!  

screen-shot-2020-08-03-at-11_08_49-am.png

A mediterrán stílusú ingatlant 2007-ben építették, 1238 négyzetméteres, hét háló és hét db fürdőszobája van - ezenkívül van még egy háromautós, légkondis mélygarázsa, egy kertje, medencéje, liftje, könyvtárszobája és milliónyi helyisége, amit a cikk végén látható alaprajzon pontosabban is szemügyre tudtok venni. A képen látható homlokzat egyébként a ház hátsó része, mert errefelé úgy építik a házakat, hogy ne az utcára, hanem a belső kerte, szerencsés esetben pedig a partra és az óceánra nézzenek. Nagyon pazarul néz ki!

screen-shot-2020-08-03-at-11_07_55-am.png

A ház legjobb része szerintem ez a medencés-napozós rész, melyhez egy külön kis katlant alakítottak ki az építészek. Szerintem azért, hogy a hurrikánok miatt annyira ne sérüljön meg a medence, meg lehet, hogy az intim környezet megteremtése is közre játszott itt - én azonban kicsit sajnálom, hogy a medence nem az óceánpartra néz, úgy mint például  Jennifer Lopez floridai házánál

screen-shot-2020-08-03-at-11_07_35-am.png

Nézzünk egy kicsit körbe a ház belsejében! Ez az étkezőtér egyből a medence mellett található. Rendkívül kellemes tér, szuper elrendezéssel, a színek és a textúrák viszont egyáltalán nincsenek harmóniában - szerintem sokkal szebb függönnyel és sötétebb színű székekkel sokkal exkluzívabban mutatna a tér, de persze ez egyéni ízlés kérdése. Az biztos, hogy családi-baráti vacsikat is szuper meg lehet tartani, mert egy pillanat alatt a medencénél lehet folytatni a bulit!

screen-shot-2020-08-03-at-11_06_52-am.png

Az étkezővel párhuzamosan, a közlekedő galéria túloldalán található a "családi szoba", mely olyan hektikus érzést kelt, mint az étkező. Nem igazán látom, hogy egyben lenne a tér, keverednek a színek, a textúrák és a bútorok is, ami egyébként nem baj - de nincsen összhangban sem. Nagy kár érte, mert itt aztán pazar nappalit lehetne csinálni. A kilátás egyébként páratlan.... 

screen-shot-2020-08-03-at-11_06_00-am.png

A "családi szoba" mellett helyezkedik el a nappali, ami szintén elég érdekes stílusban lett berendezve, szerintem tiszta katyvasz az egész - a mintás, seszínű, porszínű szőnyeget például kifejezetten rossz választásnak tartom, ahogyan a citromsárga lapú dohányzóasztalt is. Csak reménykedni tudok benne, hogy ezeket Bon Jovi lecserélte, de lehet, hogy neki pont épp ez a stílus jön be...  

screen-shot-2020-08-03-at-11_06_30-am.png

A másik helyiség, ami viszont kifejezetten tetszik a könyvtár, ahol egyébként túl sok könyv nincs is. Imádom a faborítású falfelületeket, remekül oldották meg a polcokat is, egyszerűen nincs benne hiba. A függönyöket és pár elemet mondjuk én itt is lecserélnék, de úgy néz ki, hogy ez egy ilyen ház - egyébként cseppet sem olcsó. Ha jól tudom, tavaly nyáron vette meg az énekes 12.7 milliárd forintért (!), szóval ennyiből már szuperebbül is be lehetett volna rendezni az ingatlant.

screen-shot-2020-08-03-at-11_10_38-am.png

És végül az alaprajzok! Az ilyen terveket általában nagyon nehéz megszerezni, mert a hírességek nem szeretik, ha ország-világ tudomására jut, hogy melyik szobája hol helyezkedik el - könnyen lehet, hogy a szobák tehát már teljesen máshol találhatóak, de azért az alapok még mindig stimmelnek. Nagyon érdekes látni, hogy ahogyan össze-vissza helyezkednek el a különböző helyiségek és lakterek, azonban azt kell mondanom, hogy ez nagyon okosan megtervezett ház, kitűnő elrendezéssel.

A képeket köszönöm a Christian Angle Real Estate-nek! Copyright © Christian Angle Real Estate

 ————————————————————————————————————————————— 

 'A sztárotthonok' című cikksorozat további összeállításai:

Bon Jovi (Palm Beach) Bruce Willis (New York) Bruce Willis (Turks&Caicos) Celine Dion (Miami) Cher (Miami) Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas (Mallorca) David Copperfield (Bahamák) Heidi Klum (Los Angeles) Jennifer Lopez (Miami) Jennifer Aniston & Brad Pitt (Los Angeles) Lionel Richie (Los Angeles) Pamela Anderson (Malibu) Pierce Brosnan (Malibu) Shakira (Miami) Sylvester Stallone (Los Angeles) Sylvester Stallone (Palm Beach) Sylvester Stallone (La Quinta) Walt Disney (Los Angeles) 

 —————————————————————————————————————————————  

süti beállítások módosítása