Gretta

Ellen DeGeneres balinéz stílusú csodavillája

2021. augusztus 19. - Gretta

Egészen csodálatos és egzotikus villája van Ellen DeGeneres komikusnak kaliforniai egyik legszebb részén... Őszintén szólva, én kevés ennél szebb sztárotthont láttam már, pedig már bemutattam nektek párat. Következzen most ez a balinéz stílusú mennyország, melybe szerintem bárki szívesen beköltözne!     

salt-hill-22.jpg

A komikus Ellen Degeneresnek van mit tejbe aprítania: ez a mesés, balinéz stílusú kaliforniai villa például csak két évig állt a birtokában, de máris annyira megunta, hogy az ingatlanpiacra bocsátotta feleségével, Portia de Rossival kerek 40 millió dollárért, azaz kb. 11.8 milliárd forintért. Akinek ez sok lenne, annak merném ajánlani Sylvester Stallone Beverly Hills-i megavilláját, melyet jelenleg háromszor ennyiért árulnak - és bár az sem kutya, ez az ingatlan egészen álomszerű, legalábbis számomra. Szóval nézzünk is körbe benne!

salt-hill-21.jpg

Az ingatlan a kaliforniai Santa Barbara keleti részén, Montecitoban (egészen pontosan a Garrapata Creeknél található) a mesés Toro Canyon mellett egy egészen elhagyatott, csendes kis zöldövezeti területen, óceánra néző kilátással. Van pár szomszéd, nekik is kacsalábon forgó palotájuk van, ám azok szinte a közelébe sem érhetnek Ellen DeGeneres villájához. Próbálok magyarázatot találni arra, vajon miért akar valaki megválni egy ennyire mesés birtoktól...

salt-hill-19.jpg

A négy különböző épületből álló ingatlan 994 négyzetméter nagyságú, olyan, mint egy balinéz luxus retreat, fantasztikus, óceánra néző kilátással. A képen középen látható főépület, melyben a komikus lakott a feleségével 743 négyzetméteres, melyhez azonban van még egy személyzeti ház, egy biztonságiak részére fenntartott kis "erőd" és egy vendégház is, ahol Ellen egy saját filmstúdiót is kiépítettet magának. 

salt-hill-17.jpg

A főépületben eredetileg 4 háló-és 9 fürdőszoba volt (minek ennyi fürdő?), melyhez Ellenék úgy építették hozzá a többi lakóhelyiséget, plusz még vettek néhány földterületet is a közelben a teljes intimitás érdekében, szóval maga birtok, amin a csodás ingatlan fekszik, 2 hektár nagyságú. Lehet hol futkorászni, az tény!

salt-hill-9.jpg

A háznak rengeteg szép eleme van - a leglátványosabb talán ez a sötét kövekkel lecsempézett végtelenített medence, melyet a világ egyik legszexisebb medencéjének is nyugodtan hívhatnánk, de fontos megemlíteni a a cikk 3. képén látható felfoghatatlan amorf alakú csillárt is, melyet Nacho Carbonell spanyol tervező álmodott meg Ellen DeGeneres otthonába.                                                                                                                                          13_8.jpg

Semmihez sem fogható dizájnnal rendelkezik ez a rendkívül világos fürdőszoba is, melyet még sehol sem láttam - be kell, hogy valljam, egy sztárotthon sem rendelkezik olyan fantasztikusan átgondolt modern dizájnnal, mint ez a villa. Egészen fantasztikus harmóniában vannak a színek és a textúrák - annak ellenére, hogy én nem vagyon a túlzottan modern dizájn híve és a fürdőszobákba sem szívesen raknék ülő, vagy bármilyen más bútort, ami nem való oda. Itt még a kis ülőke is csodásan fest.

0114130-2955eastvalleyroad-15.jpg

A villa konyhája nem feltétlenül tükrözi az én ízlésemet, ám ebben a környezetben még ez is jól mutat. Én Ellen helyében egy kicsit aggódnék a porosodó porcelánok és kerámiák miatt, mert szerintem eléggé tessék-lássék módra vannak odahelyezve, de ha mindenből ugyanolyan árnyalatú és alakú tálkáink vannak, végül is, ez is tud jól kinézni. Csak legyen valaki, aki mindig elmosogat és rendbe tartja. Ellennek mondjuk biztosan van.

montecito-home-15.jpg

A fő hálószoba egyszerűen mesés. Imádom a faltól falig lévő ablakokat és a gyönyörű kilátást, egészen fantasztikus lehet itt ébredni és ilyen környezetből nézve indítani a napot. A szoba lakberendezési kellékei és bútorai egyébként tőlem nagyon távol állnak, de itt még ezeket is meg tudnám szokni... Nektek hogy tetszik?

montecito-home-2.jpg

Ezzel a mesés képpel búcsúznék a fantasztikus villától. Kíváncsi leszek, ki lesz az a szerencsés, aki megkaparintja ezt a csodás kis mennyországot - az biztos, hogy ez egy olyan mesés ingatlan, melyből sosem költöznék ki, nagy valószínűséggel pedig nem is vágynék sehova... Nézzétek azokat a fényeket, azt a tájat, azt az egzotikus pompát! Nem hiszem, hogy létezik ennél szebb ingatlan, bár a bútorok egy részét azért én kicserélném.

A képeket köszönöm a Riskin Partners Estate Groupnak! Copyright © Riskin Partners Estate Group

 ————————————————————————————————————————————— 

 'A sztárotthonok' című cikksorozat további összeállításai:

Bon Jovi (Palm Beach) Bruce Willis (New York) Bruce Willis (Turks&Caicos) Celine Dion (Miami) Cher (Miami) Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas (Mallorca) David Copperfield (Bahamák) Heidi Klum (Los Angeles) Jennifer Lopez (Miami) Jennifer Aniston & Brad Pitt (Los Angeles) Lionel Richie (Los Angeles) Pamela Anderson (Malibu) Pierce Brosnan (Malibu) Shakira (Miami) Sylvester Stallone (Los Angeles) Sylvester Stallone (Palm Beach) Sylvester Stallone (La Quinta) Walt Disney (Los Angeles) 

 ————————————————————————————————————————————— 

 

süti beállítások módosítása