Gretta

A világ legextrémebb szállodája: Fantasyland Edmonton

2018. március 22. - Gretta

Jégkunyhóban, hintóban, világűrben, de még egy börtöncellában is álomra hajthatod a fejed a kanadai Edmontonban lévő Fantasyland szállodában, amit a világ egyik legextrémebb szállodájának tartanak. Te melyik szobát választanád? 

Ha igazán extrém lakberendezési ötletekre vágysz, itt tutira megtalálhatod! A tematikus szobákat kínáló Fantasyland egy hatalmas bevásárlóközpont és egy vízi vidámpark mellett helyezkedik el, szóval aki egy kis szórakozásra vágyik, az biztosan nem fog unatkozni a környéken.

1_28.jpg

A szállodában (a "normális" szobák mellett) többek között ilyen lakosztályokban húzhatjuk meg magunkat. Igen, az egy lovashintóra hajazó ágyikó, mellette pedig egy - a börtöncellákban is használt - emeletes ágy található. Ez a Western Luxury elnevezésű, kissé bizarr lakály például az egyik legolcsóbb: már 70 ezer forintért kivehető egy éjszakára, de a legdrágább is 90 ezerbe kerül, szóval nincsenek hatalmas eltérések a szobák között. 

4_17.jpg

A Modern Polynesian szoba a párok kedvence, mert az alvótérbe egy kétszemélyes jakuzzit is beszereltek - a szobában egyébként még nem is ez az extra, hanem az kőbe vésett mesterséges vízesés, ami  egyből a kád fölött található. Máshonnan amúgy nem is jön víz, tehát itt mindenképpen érdekes menet lehet egy hajmosás. 

5_11.jpg

A legdrágább szoba ez a csupa giccs Roman Luxury lakosztály, ahol a jakuzzinál (valamint az ágy mögött és fölött) tükröket szereltek fel. Egyébként vannak itt még márványra hajazó szobrok, ión oszlopok, aranyozott szegélyű függönyök, mennyezeti freskók és még minden más, ami kell egy mitológiai szobához - mondjuk nekem ez már túl sok(k) én a kiegészítők negyedévek is tökéletesen beérném.

6_11.jpg

A görögök és a polinéziaiak után persze a kanadaiak sem maradhattak ki: a Canadian Cabin lakosztály  műagancsokkal csábítja a látogatókat, de valljuk be - ez a legkonszolidáltabb szoba az összes közül. 

7_8.jpg

A kosárlabdázó kissrácok legnagyobb álma válhat valóra, ha ilyen szobában alhatnak! Ez a style egyébként elég könnyen megvalósítható otthon is, csak egy kis fantázia kell hozzá.

3_19.jpg

A legtöbbet lefoglalt szoba mégsem a kosaras lett, hanem az Igloo Luxury Room, amiben egy jégkunyhóra hajazó, egyedi ágy található,a gyerekek pedig egy-egy függönnyel eltakart emeletes ágyban aludhatnak. A képen nem látszik, de a szobában egyébként van pár élethű műanyag farkas és jegesmedve is, a fürdőszoba pedig farkasos mintájú tapétával van kidíszítve  - nem csoda, hogy a kicsik odáig vannak érte.

2_29.jpg

A készítők nem spóroltak a berendezéssel: ebben a Truck nevet viselő szobában például egy terepjáró csomagtartójában hajthatjuk álomra a fejünket, de nem árt vigyázni, mert csak létrával mászhatunk fel rá - elég magason van. Amúgy egy mini benzinkút is megtalálható a fura ágy mellett, a fürdőszobába pedig egy villogó közlekedési lámpát is beszereltek. 

A cikket nem szponzorálta senki (sajnos). All Photos All Rights Reserved. Copyright © Fantasyland Edmonton

—————————————————————————————————————————————

Még több mesés szállodáról a következő linkeken olvashattok:

Amankila (Bali)|Anantara Kihavah Maldives (Maldív-szigetek)|Banva Private Island Resort (Fülöp-szigetek)|Conrad Maldives Rangali Island (Maldív-szigetek)|Cosmopolitan Las Vegas|Dolce Hanoi Golden Lake (Vietnám)|Excelsior Hotel Gallia (Milánó)|Fantasyland Edmonton (Kanada)|ICE Hotel (Svédország)|Palazzo Versace (Ausztrália)|Six Senses (Ibiza)|The Phoenician (Arizona, USA)|The Retreat at Blue Lagoon (Izland) 

—————————————————————————————————————————————

 

süti beállítások módosítása