Gretta

A világ legexkluzívabb szállodája: Excelsior Hotel Gallia

2018. október 30. - Gretta

A milánói Excelsior Hotel Gallia 'Katara' nevű lakosztályát idén másodjára jutalmazta meg a világ legexkluzívabb hotelszobája címmel a World Travel Awards. Kíváncsi vagy, hogy néz ki belülről? Íme!


hotel2.jpg

Az arany-fehér enteriőrrel büszkélkedő 1021 négyzetméteres lakosztály Olaszország egyik legnagyobb alapterületű "hotelszobája", mely egyszerre 8 személyt képes elszállásolni, valamint tejben - vajban füröszteni. A képen a társalgó, valamint a négy (!) kanapéval is rendelkező nappali látható, ahol nem spóroltak sem a világításon, sem a LED-es elemeken, sem a 3D-s dizájnelemeken.

hotel11.jpg

A nappali mögött az impozáns ebédlőasztal található. A hatalmas tér miatt a lakberendezők bőven szabadjára engedhették a fantáziájukat és nem féltek méteres magasságú lámpaoszlopokat, dizájnos tükröket,  valamint hatalmas kristálycsillárokat használni. Egyébként minden más lakberendezési tárgyból is a legjobb és legminőségibb olasz darab található itt meg, de ezt talán mondanom sem kell.

hotel14.jpg

Ez a gyönyörű hálószoba csak egy az egyedien berendezett négy szoba közül, melyek mindegyikéhez tartozik  egy külön fürdőszoba és egy kis dolgozósarok is. De nem ez a legszebb része az éjszakánként kb. 5 millió forintba kerülő lakosztálynak ...

hotel5.jpg

.... hanem ez a szoba, mely a fő hálószoba is egyben. A járólap márvány, de nem csak az került méregdrágába, hanem az ágymatrac is, ami több millió forintot kóstál. Az biztos, hogy itt jókat lehet aludni!   

hotel13_1.jpg

A fürdő is elég tetszetős, legalábbis én nem sokat változtatnék rajta. Egészen hihetetlen, hogy léteznek ilyen egetrengető dizájnnal rendelkező fürdőszobák! Ti kipróbálnátok itt a jacuzzit vagy beneveznétek a lakosztály saját, különbejáratú spa részlegébe?

hotel12_1.jpg

A hotel vezetői szerint sokan például pont azért bérelik ki ezt a lakosztályt, hogy ezt a 40 négyzetméteres spat élvezzék. A mozaikberakásos kád, a gránitfalak, a csúcstechnológiával felszerelt jacuzzi és a hangulatvilágítás is csak a legkiváltságosabbaknak jár - a legtöbb milánói luxusszállodában nem fogsz ilyet találni!   

hotel10.jpg

Ha mindez nem lenne elég: a tetőteraszon saját kertet is kialakítottak a tehetős vendégeknek! A Fendi Casa luxustermékeivel berendezett, parkettázott tetőrészen saját bár is található, ahol a nap 24 órájában elérhető komornyik készíti el a kérésre megrendelt italokat. 

hotel3.jpg

Amennyiben pedig még ezek után sem találnánk fel magunkat, még mindig válaszhatunk az extraszéles képernyővel rendelkező 5 okostévé közül, melyek a lakosztály szinte minden szegletében megtalálhatóak. Azt hiszem itt nem lehet unatkozni! Nézzétek meg a lakosztály tervét, nektek hogy tetszik? Esetleg van, amit változtatnátok rajta? 

A cikket nem szponzorálta senki (sajnos). All Photos All Rights Reserved. Copyright © Excelsior Hotel Gallia

—————————————————————————————————————————————

Még több mesés szállodáról a következő linkeken olvashattok:

Amankila (Bali)|Anantara Kihavah Maldives (Maldív-szigetek)|Banva Private Island Resort (Fülöp-szigetek)|Conrad Maldives Rangali Island (Maldív-szigetek)|Cosmopolitan Las Vegas|Dolce Hanoi Golden Lake (Vietnám)|Excelsior Hotel Gallia (Milánó)|Fantasyland Edmonton (Kanada)|ICE Hotel (Svédország)|Palazzo Versace (Ausztrália)|Six Senses (Ibiza)|The Phoenician (Arizona, USA)|The Retreat at Blue Lagoon (Izland) 

—————————————————————————————————————————————

 

süti beállítások módosítása