Gretta

Jennifer Aniston és Brad Pitt álomvillája Beverly Hills-ben

2020. március 18. - Gretta

Bár az álompár lassan két évtizede elvált egymástól, egykori otthonuk még mindig hatalmas népszerűségnek örvend - ez mondjuk nem is csoda! A Beverly Hills-ben található álomvillát most bárki megvásárolhatja, feltéve, ha az illetőnek van pár félretett milliárdja. Nézzünk is körül benne!

Beverly Hills-ben található álomvilla 2001 és 2004 között szolgált Jennifer Aniston és Brad Pitt otthonául, most pedig bárki megvásárolhatja azt, akinek van felesleges 13.4 milliárd forintja - legutóbbi tulajdonosa ugyanis nemrég ingatlanpiacra bocsátotta.

2_63.jpg

Az 5 hálószobával és 13 (!) fürdőszobával ellátott 1100 m²-es normandiai stílusú villát Wallance Neff építész tervezte meg Fredric March színész számára még 1934-ben - talán épp  ezért nem meglepő, hogy ez a ház az első "eredeti" hollywoodi rezidenciák egyike. Azóta jó sok minden megváltozott benne (sőt, biztos vagyok benne, hogy a legutóbbi tulajdonos is alaposan átdizájnolta a házat), az azonban biztos, hogy az alapok és a villa külseje ugyanolyan maradt, mint régen.

mg-6535-1576087278.jpg

A három szinttel rendelkező ház a kíváncsi tekintetek elől rejtőzködve, Ashton Kutcher és Mila Kunis házának közvetlen szomszédságában, pálmák és egzotikus bokrok mögött húzódik meg - és bár kívülről nem tűnik különösebben "nagyviláginak", belül minden bizonnyal fantasztikus látványt nyújt. Nézzünk is egy kicsit körül a ház belső részében!

large-living-room-area-2-1576166647.jpg

A bejáraton túl, a ház fő nappalijába belépve például egyből megértjük, miért szeretett annak idején a házba bele a hollywoodi szerelmespár. A sötétbarna fapadló tökéletes kontrasztot teremt a fehér falakkal és a világos színű ülőgarnitúrákkal - a márványból készült modern kandalló pedig minden bizonnyal a villa egyik nagy büszkesége. De nem csak ez ám az egyetlen nappali a házban!

5cae4fd589551108d80168c1.jpg

A földszinten elhelyezkedő, kicsit lazább és kényelmesebb stílusokat ötvöző nappali közvetlen összeköttetést biztosít a grillkonyhával büszkélkedő kinti lounge-zsal, a napozóterasszal, a hatalmas medencével és a teniszpályával is (amit viszont már Jen és Brad után építettek hozzá a házhoz). Nekem minden bizonnyal ez lenne a kedvenc helyiségem a házban!

5cae328ca97f1b041f6b2eae.jpg

A kinti helyiségek közül még ez társalgó is kiemelkedik, én legalábbis imádom. Azt hiszem, egy ilyen ház után tényleg nincsen hova feljebb! De még ne legyetek teljesen odáig a házért, mert van még pár extra rész, amit be szeretnék nektek mutatni - teljesen bele fogtok szeretni!

4-1576087276.jpg

Az extravagáns helyiségek közül elsőként ez a kandallós dohányzószobával és tárgyalóval egybekötött privát moziteremet tudnám felhozni, ahol nagy valószínűséggel rengeteg befolyásos színész és sztár megfordult már. De egyébként egy kisebb méretű konditerem és egy egész nagy játékterem is van a házban (utóbbi egy egészen komoly bárrésszel és keverőpulttal is büszkélkedik), ha végképp unatkoznánk a hatalmas villában.

5cae503f89df3d09ac2408b4.jpg

A ház kevésbé érdekes, de annál extravagánsabb dolgai közé tartozik még a monokróm színeket uraló konyha is, melynek fekete-fehér padlólapjai és különböző dolgozófelületei mind márványból készültek (és igen, ezt még az egykori álompár rakatta le a villába). 

property-for-sale-beverly-hills-jpg-1576166290_1.jpg

Brad és Jen házától ezzel a fantasztikus panorámaképpel búcsúznék. Azt hiszem, ebben a medencében mindannyian megfürödnénk! 

A képeket köszönöm a Hilton & Hylandnek! Copyright © Hilton & Hyland

 ————————————————————————————————————————————— 

 'A sztárotthonok' című cikksorozat további összeállításai:

Bon Jovi (Palm Beach) Bruce Willis (New York) Bruce Willis (Turks&Caicos) Celine Dion (Miami) Cher (Miami) Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas (Mallorca) David Copperfield (Bahamák) Heidi Klum (Los Angeles) Jennifer Lopez (Miami) Jennifer Aniston & Brad Pitt (Los Angeles) Lionel Richie (Los Angeles) Pamela Anderson (Malibu) Pierce Brosnan (Malibu) Shakira (Miami) Sylvester Stallone (Los Angeles) Sylvester Stallone (Palm Beach) Sylvester Stallone (La Quinta) Walt Disney (Los Angeles) 

 —————————————————————————————————————————————   

süti beállítások módosítása