Gretta

A Baleár-szigetek legexkluzívabb szállodája: Six Senses Ibiza

2021. október 01. - Gretta

Idén nyílt meg a Baleár-szigeteken lévő Six Senses szállodalánc legújabb szállodája, a Six Senses Ibiza - mit mondjak, az exkluzivitást és a luxust ezen a helyen már keresve sem lehetne fokozni. Nézzünk is be!

ss_ibiza_41.png

Ibizára a legtöbben akkor mennek, ha egy jót akarnak bulizni - a sziget északi része viszont sokkal nyugisabb és gyönyörűbb: egyrészt tele van sztárok és milliárdosok villáival, másrészt sorra nyílnak meg itt az ilyen-olyan luxuskategóriás wellnesspihenést kínáló szállodák, melyek a környékbeli szigeteken sehol sem találhatóak meg. Ezek közül az legújabb a Six Senses Ibiza, mely 2021 júniusában nyitotta meg a kapuit.

slideshow-1626874415.jpg

Bár szállodanyitás tekintetéből kétségtelenül nem a 2021-es év a legnyerőbb választás, az biztos, hogy az ibizai repülőtértől mindössze 35 perces autókázásra lévő Six Senses Ibiza így is bőven vonzotta a tehetős vendégeket. Hogy miért is? Egyrészt a Six Senses nem rendelkezik olyan sok európai szállodával (csak öttel, egy-egy Franciaországban, Spanyolországban és Portugáliában, kettő pedig Törökországban helyezkedik el), tehát a luxusberkekben még mindig extrának számít egy ilyen hotelben eltölteni egy vakációt; másrészt a Baleár-szigeteken azért nincs olyan sok luxusszálloda, tehát mindig hatalma újdonság,  ha egy nagy név új hotelt nyit, nem pedig egy régit újít fel.

white-ibiza-luxury-resorts-six-senses-ibiza-42.jpg

A szálloda dizájnja pedig éppolyan csábító, mint az elhelyezkedése: a Six Senses Ibiza északi részén a tökéletes naplementét biztosító Xarraca Bay kis öble fölött húzódik meg. Van itt infinity medence, szuper éttermek, egy 400 éves olajfa-ültetvény és még sorolhatnám.

ss_ibiza_11_1.png

A szálloda 116 vendégszobával, lakosztállyal, valamint több három-, négy-és ötszobás villával is rendelkezik, melyek 8 hektáron (tehát egy hatalmas nagy területen) helyezkednek el. Ebből a legexkluzívabb a szerintem a képen is látható Sea View Premium Junior Suite lakosztály, mely egy 89 négyzetméteres (!) napozóterasszal is büszkélkedik, de azért van ennél drágább szállás is a Six Senses Ibizában. 

ss_ibiza_21.png

Hogy miért érdemes még kiemelni a szállodából a szuper kilátáson, elhelyezkedésen, az exkluzív dizájnon és a luxuskategóriás lakosztályokon kívül? Az 1200 négyzetméteres wellnessrészleget, valamint az öt darab bárt és éttermet, melyek tényleg minden képzeletet felülmúlnak... 

307502268.jpg

A szálloda díjai természetesen a Six Senses már jól bevált árazását tükrözik: napi 300 ezer forinttól kezdődik a legalapvetőbb szoba, melyek főidényben akár 500 ezerre is kirúghatnak - ez pedig még semmi extra azokhoz a napozóteraszos, tengerre néző lakosztályokhoz képest, melyeket a cikkben is bemutattam nektek. Itt könnyűszerrel el lehet szórni 10-15 millió forintot egy nyaralásra, de persze vannak azok az oligarchiák és milliárdosok, akiknek ez egy apró kis költőpénz. Nektek hogy tetszik? 

A cikket nem szponzorálta senki (sajnos). All Photos All Rights Reserved. Copyright © Six Senses Ibiza

—————————————————————————————————————————————

Még több luxuskategóriás szállodáról a következő linkeken olvashattok:

Amankila (Bali) Anantara Kihavah Maldives (Maldív-szigetek) Banva Private Island Resort (Fülöp-szigetek) Conrad Maldives Rangali Island (Maldív-szigetek) Cosmopolitan Las Vegas Dolce Hanoi Golden Lake (Vietnám) Excelsior Hotel Gallia (Milánó) Fantasyland Edmonton (Kanada) ICE Hotel (Svédország) Palazzo Versace (Ausztrália) Six Senses (Ibiza) The Phoenician (Arizona, USA) The Retreat at Blue Lagoon (Izland) 

————————————————————————————————————————————— 

süti beállítások módosítása