Gretta

Victoria's Secret Fashion Show 2018

2018. november 09. - Gretta

Már régóta figyelemmel kísérem az év legszexibb és leghíresebb divatbemutatóját, a Victoria's Secret Fashion Show-t, a tavalyi nagy sikerű beszámolóm után pedig nem volt kérdés, hogy idén is szemlézem-e a világ legtöbbet nézett fehérneműshowját.

2017-ben a kínai Sanghaj-ban rendezték a showt, ami sok feltörést okozott a VS vezetőségének: a fellépők és a modellek közül sokan nem kaptam munkavállalói vízumot, ahogyan a fehérneműjelmezek és kiegészítők is hiányosan érkeztek meg. Idén viszont nem kellett ilyenek miatt aggódnia a Victoria's Secret-nek, mert a márka székhelyén, New York-ban tartották a showt.

Ez sok szempontból kapóra jött a VS-nek: az utaztatás miatt megtakarított összeget ugyanis rekordszámú fellépőre tudták költeni, idén ugyanis 7 (!) fellépője is volt a shownak, az átlagos 3-4 helyett. Az előadók között ráadásul nem "no name" sztárocskák, hanem igazi nagy nevek és tinikedvencek szerepeltek: Rita Ora, Shawn Mendes, Bebe Rexa, a The Chainsmokers, Kelsea Ballerini, a The Struts és Halsey is kivette a részét a Victoria's Secret Fashion Showból, ám az est legizgalmasabb résztvevői mégsem ők voltak, hanem a gyönyörű topmodellek.

Magyar vonatkozásban egyértelműen Palvin Barbara miatt volt érdemes követni a showt, aki idén két szettet is kapott - a második szettet a galériában láthatjátok. Sajnos teljesen eltakarta a fantasztikus alakját, de ez már a show szervezőinek a hibája. Remélem még sokszor látjuk a VS kifutóján! 

Az 58 angyalka közül magasan kiemelkedett az 1 millió dollárt érő Fantasy Bra viselője, aki idén a gyönyörű Elsa Hosk lett. Ez a "félig melltartó-félig haspóló" szerelés egyébként minden idők legolcsóbb Fantasy Bra melltartója: igazából se gyémánt, se arany, se ezüst, se drágakő nincs benne, "csak" 2300 db Swarovski kristály. Ami azért nem ugyanaz. 

A show másik nagy szereplője Romee Strijd volt, akinek (a galériában szereplő) csillagos szettjét szintén több ezer Swarovski kristály díszítette.

A Victoria's Secret divatbemutatóját Taylor Hill nyitotta, aki a maga 22 évével az egyik legfiatalabb modell volt a mezőnyben.

Rita Orával volt pár intim perce Behati Prinsloo-nak is, akihárom év kihagyás után tért vissza a Victoria's Secret kifutójára, miután két gyönyörű kislánynak adott életet. Aki nem tudná: ő Maroon 5 frontemberének, Adam Levine-nek a felesége.

Szintén fél évvel a szülés után szerepelt a VS kifutóján Candice Swanepoel, aki tavaly három hónapos terhesen vonult végig a kifuón. Akkor is bomba formában volt és most is!

Ez volt az utolsó (egészen pontosan a 20.) showja Adriana Lima-nak, aki így minden idők legidősebb Victoria's Secret angyalkája lett a maga 37 évével. Azért jó pár évet le tudna tagadni! 

A bemutató (sajnos) nem csak a szexi szetteket népszerűsítette, hanem a bűnrondákat is. Arra például még nem jöttme rá, hogy egy fehérneműshown miért adnak pólókat a topmodellekre, de legyünk optimisták: biztosan elvesztek a melltartók!

d45fce79-65dd-417a-9775-836ac584e057_jpeg_14be3d891b7dbc13bf74a4bf50e712e6.jpeg

De még ennél is szerencsétlenebb összeállítást kapott Gigi Hadid, az új szupermodellgeneráció egyik feltörekvő tagja...

... a húga, Bella Hadid viszont szerencsés volt az összeállításokat illetően. Először egy angyalszárnyas csillogó csipkés fehérneműszettet, majd egy sportosabb szerkót viselt - mindegyik remekül állt a modellen.

A Hadid-testvérek mellett a Kardashian-klán egyik tagját, Kendall Jennert is lehetett látni a kifutón. Úgy látszik,  ők mindenhol ott vannak!  

... Ez egyébként tényleg egy fehérneműshow, csak néha nem annak látszik.  Josephine Skriver például híresen jó alakkal rendelkezik, de ebből nem sokat láthattunk idén - úgy látszik, neki kár volt egy évig keményen edzenie a showra.

 A backstage-ben a márka nagy veteránjai (Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Adriana Lima) felpattantak a sminkasztalokra, hogy a fotósok kedvükre kattogtathassák a gépeiket.

A többi modell pedig végigszexiskedte az egész backstage-et. Volt itt kanapén való pózolás, puszi küldés, melltartóra vetkőzés, selfie készítés és még több pózolás.

A show fináléjában pedig együtt vonultak végig a topmodellek a kifutón. Micsoda banda!

1059398158_png_b3692c56b3dea30ff89dcc2ced08c70a.png

A csoportképpel búcsúzok. Jövőre találkozunk!

A cikkben szereplő képeket köszönöm a Getty Images-nek!  

 

Nektek hogy tetszett az idei show?
 
pollcode.com free polls
süti beállítások módosítása