Gretta

Az év legmerészebb ruhái - 2017

2017. december 21. - Gretta

Idén sem bírták ki az exhibicionista sztárok hogy ne mutogassák a - sokszor nem is olyan tökéletes - testüket. Az biztos, hogy a következő darabok inkább láttatnak, mint eltakarnak, de ez egyikőjüket sem zavarja - sőt! Következzenek 2017 legmerészebb ruhái!

1_13.jpg

Bella Hadid

A világhírű modell a 2017-es cannesi filmfesztivál egyik jótékonysági partiján viselte ezt a leheletnyi darabot, de egyébként már a Victoria’s Secret Fashion Shown is bebizonyította, hogy ő nem egy szégyenlős alkat. A legtöbbet takaró darab rajta minden bizonnyal a bugyija volt, de a ruha sikerességét az is bizonyítja, hogy egy villantós képet sem sikerült csinálnia a paparazzóknak. Ez az estélyi egyébként rendkívül gyönyörű is lehetett volna pár plusz réteggel, de inkább a közönségess kategóriába került.

hailey.jpg

Hailey Baldwin

Hát, ez nem tudom, hogy jött – de elég bénán néz ki. Egyébként ő is modell, a Baldwin-klán egyik tagja és biztosan lett volna pénze szebb ruhára is.

heidi.jpg

Heidi Klum

Hiába többgyermekes édesanyja, ez tipikusan az a szerkó, hogy semmi mást nem látsz belőle, csak a "dekoltázsát". Kíváncsi lennék, hányan néztek aznap a szemébe.

2_15.jpg

Kim Kardashian

Bugyi, melltartó, harisnya – semmi más! Ez lehetett a jelszava az amerikai realitysztárnak, aki New York egyik előkelő negyedében mutogatta magát a nagyérdemű előtt. Mázli, hogy a blézere rálógott a fenékére, különben hátulról is elég nagy lehetett volna a "belátás" …

Kendall Jenner

A hugica sem bírta ki mutogatás nélkül, bár ő hátulról is bevállalta, ráadásul a vörös szőnyegen. Azért kicsit gyúrhatott volna még a popsijára, mert nem néz ki valami szexisen.

nicki.jpg

Nicki Minaj

A méreteinél adódva nem tud olyan merészen felöltözni, mint szeretné, de azért ő is rendesen kirakja minden épkézláb testfelületét: az se baj, ha ezt egy hihetetlenül bugyuta ruhában is kell megcsinálnia…

stella.jpg

Stella Maxwell

… igaz, valaki csak álmodik olyan domborulatokról, mint Nickié. Ez a Victoria’s Secret modell nagyon láttatni akarta az alakját, de sajnos nem sokat tudott felmutatni.

blaccyna.jpg

Blac Chyna

Íme, ő - minden idők egyik legrosszabb megjelenését viselve, színes tetkókkal, félig kivillanó mellbimbóval, és egy hihetetlenül előnytelen szabásvonalban pózolva. Egyébként fogalmam sincs, hogy Blac Chyna miért is híres, annyit tudok, hogy Kim Kardashian egyik testvérének a gyermekének az édesanyja. Amúgy ez pont elég indok arra, hogy celeb legyen.

demi.jpg

Demi Lovato

Fogalmam sincs milyen hatást akart elérni ezzel az alibabás szerkóval, de az tuti, hogy még melltartó nélkül sem sikerült szexiskednie. Az mindenesetre dicséretes, hogy egy melltartótapasz felhelyezésére azért még volt ideje – különben tényleg röhejesen festene.

gaga.jpg

Lady Gaga

Gaga nyilván fekete varjúnak öltözött, máshogy egyszerűen nem tudom értelmezni ezt a szettet. Ha ráadásul azt is figyelembe veszem, hogy ez a megjelenése a Grammy-n volt, még helyette is kínosan érzem magam.

ritaora.jpg

Rita Ora

Eléggé ellazázta a műsorvezetést: úgy látszik a ruha helyett inkább ékszerekre költötte a pénzét. Elég egy bugyi, egy fürdőköpeny, és már kész is! A viccet félretéve: a hivatalos közlemény szerint Rita-nak már nem volt ideje felöltöznie az első MTV EMA-s színpadra lépése előtt, ezért a legegyszerűbb módját választották a szereplésnek: nem vett fel semmit!

Ashley Graham

A modell valahogyan belepréselte magát egy abszolút átlátszó, harisnyaszerű ruhába, alá pedig egy olyan bodyt vett, ami kb. 3 mérettel kisebbre zsugorítja a derekát.  Azért sajnálom szegényt, én biztosra veszem, hogy egy ilyen szett viselése után tele van kék-zöld foltokkal. A továbbra kattintva egyébként még ennél is cikisebb szerkókat láthattok tőle - talán itt az ideje stylistot váltani. 

Így is lehet csinálni…

Jennifer Lopez

Ha van olyan nő, aki mesterien ért az öltözködéshez és a csábításhoz, az ő! Hiába keresek, soha nem találok hibát a megjelenésében – mondjuk ezekhez a merészen kivágott ruhákhoz egy olyan gyönyörű és tökéletes testű nő is kell, mint J. Lo!

Alessandra Ambrosio

Ez a ruha csak egy cseppet szolidabb, mint a cikkben szereplő darabok többsége, mégis szuperül néz ki. Egyébként Alessandra sem tud hibázni, fantasztikus szettjei vannak, pedig ő is rendszeres visel merész kivágású estélyiket.

jennadewan.jpg

Jenna Dewan Tatuum

Egyszerűen pazarul néz ki, még női szemmel is!

 

A cikkben szereplő képeket köszönöm a Getty Imagesnek!

süti beállítások módosítása